søndag 31. august 2008

Cool and the gang!

Det er det vel egentlig en gammel pop-gruppe som heter, men det var det første som slo meg da jeg så dette bildet av Dennis. Kameraten hans, Tommy Larsen, har tatt noen stilige portrett bilder av Dennis. Og dette var en av mine favoritter. Jeg bør seriøst scrappe det!!

fredag 29. august 2008

Et grellt julekort...

Jeg vet nesten ikke om jeg vil poste det, for fargene ble fryktelige i scanningen. Men siden jeg har laget dette til sukkersõtt utfordring #4 må jeg bare poste det.

Utfordringen var tre brads, det er to små og en stor jeg har brukt. Og tre bånd. Jeg har brukt bånd, blonde og hyssing. Godkjennes det er det Ok, hvis ikke overlever jeg det og. *ler*

mandag 25. august 2008

Kort med Arts Impressions!

Jeg innrømmer det, disse stemplene har aldri tiltalt meg. Men nå begynner jeg faktisk å like dem. Og når ei på jobb bestilte et kort, og jeg var så heldig å ha fått et slik trykk fra MaritO - da var det bare å prøve seg.

Slik ble resultatet. Jeg har malt med H2O, arket er fra Basic Grey og stempelet fra Stempelglede.

lørdag 23. august 2008

- full FART opp - DT Steffens

Mitt bidrag til ukas Skisse O Mania på Scrapping.no

Jeg tok dette bildet av Emil i Sogndal i sommer. Kanskje ikke det beste bildet, men desidert det som viser aktiviteten best.

Har kun brukt produkter fra Steffens, og det er blant annet ark fra Cosmo Cricket og brads og bånd fra Making Memories . :D
På bokstavene har jeg hatt Glossy accents . Synes det gir en flott effekt.

Merker at jeg er på vei tilbake til scrappingen, og det er jeg utrolig glad for.torsdag 21. august 2008

Noen som husker gang prosjektet vårt?

Det går fort fremover nå! Ble naturligvis en pause da vi dro på ferie, men nå begynner vi å se en ende på det.
I går ble flisene lagt, og idag ble det fuget. Elektrikeren kommer til uka, for å montere downlight. Vi har enda ikke bestilt garderobeskap, men når vi kommer så langt, skal det være skyvedørsgarderobe langs hele veggen der hvor det er vindu nå.

Ellers mangler det litt på listing, og vi er enda litt usikker på om vi "må ha" rekkverk opp trappen. Vi tok vekk deler av veggen som var der, og fikk åpnet rommet ytterlig opp.
På alle vegger er det ferdigmalte plater, i fargen eggehvit. Samme farge er det på de ferdigmalte takplatene. Et genialt produkt! Gleder meg til det blir helt ferdig. :o)
tirsdag 19. august 2008

DT bidrag Steffens!

Jeg må jo huske å legge inn layouter jeg har laget for Steffens. Utrolig kjekt å være en del av DT der, og disse to layoutene er laget med varer fra den siste pakken jeg fikk fra de. Har laget en layout til, men den kan jeg ikke legge ut før om noen dager.

Har kun brukt produkter fra Steffens, og det er ark fra Cosmo Cricet , Rub ons fra Fancy Pans , og Thickers fra American Crafts .mandag 18. august 2008

En nymalt benk i hagen!

Det passer vel å poste det rett etter julekortene? :o))

Denne benken kjøpte jeg for ca 13 år siden. Jeg malte den og siden har den bare stått ute i all slags vær. Malingen flasset av, og benken tørket opp. Hadde det ikke vært for at den er fantastisk god å sitte i, hadde den endt som ved for lenge siden. Men pga buen i fasongen er den rett og slett en flott benk.
Jeg valgte Quick maling, og det var egentlig et godt valg. Iallfall som siste strøk hadde det vært supert. Men den malingen er svært tynn, så den rant ned i treverket og forsvant. Jeg tror ikke jeg overdriver når jeg sier at jeg har malt opp mot 20 strøk på deler av benken. Så hele sommeren har benken stått i garasjen og jeg har malt og malt og malt....

Men nå er benken ferdig. Den er skikkelig blank og fin, og i en lekker hvitfarge. Og hvis ikke den holder i 100 år nå, så skjønner jeg ingen ting. *ler*

*Før malingen, men etter nedpussing.**Ferdig benk.*

søndag 17. august 2008

På tide med julekort!

Jeg har hatt en fantastisk tur til Kristiansand og Jane i helgen. jeg tok faktisk bussen, noe jeg aldri gjør. Og det var ganske OK, selv om jeg irriterte meg grønn på alle som dyttet på meg deres musikk.. Og så fant jeg igjen inspirasjonen min i kjelleren til Hobbyhimmelen. *jippi!* Utrolig kjekt å være på treff der med alle de flotte scrappedamene på Sørlandet. :o))
Gleder meg alt til neste gang vi møtes!

Jeg fikk laget to nye layouter og to nye julekort. Julekortene er laget etter en skisse til Sukkersøtt utfordringen #3. Motivet er Hänglar, og stempelet med God jul på tror jeg er fra Panduro. Kartongen jeg har brukt er en ny kartong Hobbyhimmelen har tatt inn. Den kan pusses siden kjernen i papiret er en annen farge.


fredag 15. august 2008

Vi rocker!

Aner ikke om dette er en nymotens trend, dvs det å bruke rockering har vel vært på moten i mange år. Men nå skal altså sideflesket vekk, og da er vist en rockering rette remedie. *ler* Skikkelig gøy er det, både for store og for små. Så selv om jeg kun har hatt den i to dager, er jeg godt igang alt. Og skikkelig øm i magemusklene. Ringen er tung, og siden den er "humpete" på innsiden må man spenne magen for å ikke få for vondt under rockingen. Skulle det ikke virke, så har jeg iallfall hatt det moro!

*Emil rocker**Jeg rocker*Sjekk disse nydelige blomstene! Jeg fikk ikke plantet sommerblomstene før i slutten av juni, så først nå begynner de å bli ekstra flotte. Jeg bare nyter fargene her.

*Sommerblomster på terrassen*

onsdag 13. august 2008

Et vennskapskort!

Det går litt tregt med meg om dagene. Jeg får ikke laget mye, hverken av kort eller scrapping. Tenkte jeg skulle bli flinkere å poste til de forskjellige utfordringsbloggene, slik at jeg kommer meg skikkelig igang igjen. For jeg har veldig lyst!! Jeg bare mangler inspirasjon.

Dette kortet ble laget til sukkersöttbloggen. De har en utfordring på vennskapskort. Kanskje jeg til og med klarer å linke til de. *ler*

Stempelet er fra Stempelgleder, arket fra Melissa Frances, blomstene fra Prima.
ps. Hvis noen vet hvordan man egentlig fester slike store (tykke) blomster, så si gjerne ifra.)


lørdag 2. august 2008

Nå drar vi på ferie!

Endelig er vi nesten ferdig pakket og klar til å dra. Jeg har pakket en veske med utstyr til å lage kort og male motiver. Gleder meg til dager med regn hvor jeg kan kose meg med slikt med god samvittighet. I Sogndal er det jo en scrappebutikk og, så er jeg heldig har den åpent når jeg er der..

Disse badebildene ble tatt om torsdagen. Det er helt utrolig hvor flink Emil ble til å svømme på få dager. Han tok 25 meteren før skolen sluttet, men svømmeferdighetene var ikke helt på topp. Nå flyter han mye høyere i vannet, og finnes ikke redd for noe. Han svømmer langt ut over dypet, og har ikke problemer med å svømme godt inn igjen selv. Blir han sliten, svømmer/flyter han bare litt på ryggen. Jeg er skikkelig stolt over han! :o)

*Litt tankefull. *

*klar, ferdig, hopp!*

*Endelig bølger. (Emil til venstre) *

fredag 1. august 2008

Båtreklame og ferietid!

Da er vi nesten ferdig pakket og klar for sommerens vestlandstur. Først drar vi til Filefjellet, så til Sogndal og til sist til Lofthus. Der skal vi feire svigerfar sin 80 års dag. Han fyller nemlig 80 08.08.08 Litt stilig dato!

Dette bildet tok jeg om søndagen. Da var vi i skjæra hele dagen sammen med min bror og hans familie. Etter vi var ferdig med badinga kjørte vi litt utover havet. Det var helt blikkstille, og en utrolig vakker ettermiddag. Vi vurderte seriøst å ankre opp da vi var på en 15 meters grunne, slik at vi kunne bade rett fra båtene. Men vi droppet det. Jeg er nok ikke helt klar for at Emil (selv ikke med redningsvest på) kan bade på slike dyp.