tirsdag 30. september 2008

God jul med gotisk skrift.

Sjekk det lekre jule-stempelet fra KH Design.

Motivet er fra hÄnglar og er malt med distress. Tagsen er farget i kaffe, den nye farsotten i scrappe og kort-miljøet.
Arkene er fra 3ndy juleserie 2007, og fra DaisyD`s. Båndene fra American Crafts.søndag 28. september 2008

Himmelse julekort i september.

Carla´s blog hadde en card tutorial som var kjempeflott, og jeg har brukt den som mal for dette julekortet. Tror nok jeg kommer til å lage flere kort ut fra samme utgangspunkt.
fredag 26. september 2008

Nå er jeg ganske stolt altså :o))

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Og så her:

ScrappeHusets ScrapWalk!

Interessert i scrapping og kortlaging?

Da har du en mulighet til å vinne en overraskelse fra BitteLiten's Lille Butikk. Nye registrerte - kan vinne scrappepremie.
Alle som registrer seg i løpet av helgen - og legger ut minst et kort, Lo eller annet som har med scrapping å gjøre og forteller hvordan dere fant fram til denne siden deltar i en premietrekning.

Barnemix

Da er jeg ikke moderator lengre..

Og selv om det var rart å endelig ta en avgjørelse, må jeg bare innrømme at det føles helt rett. Jeg tror jeg har vært moderator der i ca 2 år, men kanskje det er lengre?
Nå gleder jeg meg til å bruke andre forum mer aktiv uten å tenke på om jeg er illojal eller ikke. Jeg gleder meg til å bruke mindre tid ved pc-en (yeah right! *fnis*), og mer tid på scrapping og kort laging.

Og hvis noen lurer på hva jeg skal bruke fredagskvelden til, er det såre enkelt: Rødvin og julekort.
Er du i nærheten er det bare å stikke innom. :o)

torsdag 25. september 2008

Jeg vil alltid passe på deg!

Enda en scrappeside til stafetten. Bare en oppgave igjen, så er vi ferdige. Og godt er det. *ler*

Tusen takk til alle dere som har kommentert på "be you". Vit at jeg setter stor pris på det. Blomster til dere alle!

Denne siden her har et bilde som ble tatt i 2003, på Lofthus i Hardanger. Det er så utrolig vakkert der. Og selv om hverken Emil eller meg er veldig godt synlig, er dette et viktig bilde for meg.
Arkene er fra Vintage Moon. Den er jo bare så søt den ugla.


mandag 22. september 2008

"be you"

Denne layouten lagde jeg til scrappestafetten på scrapping.no Min oppgave var å scrappe i stilen clean and simple. Bildet er det kameraten til Dennis som har tatt. Layouten kom helt til finalen, og etter en veldig spennende finaleavstemning vant jeg med knappe tre stemmer. Jeg er helt klart kjempestolt over det, men må være så barnslig å innrømme at jeg blir litt lei meg når jeg leser at "den andre burde ha vunnet"..eller "fatter ikke hvorfor den andre ikke vant.."

Arkene er fra Vintage moon collection. Bokstavene er trykket ut i Qk alfabetet Biograph, et alfabet jeg digger.

Takk for at du titter. :o)


Jada, jeg vet det er ikke et uttrykk, men slik ble den nå. Og hadde jeg skulle laget overskriften på nytt, hadde det nok blitt "free your mind".

fredag 19. september 2008

en glad laks!

Det kan vi virkelig kalle Rolf (mannen min) da han fikk denne flotte ørreten.
Bildene er tatt på Filefjellet. Min søster og svoger har hytte der, og vi storkoser oss sammen.

Det ene bakgrunnsarket har fisker på, men de vises ikke så godt. Det andre arket fikk jeg av Jane på et treff, og det skulle jeg gjerne hatt mer av. *ler* Fiskeknappene ble kjøpt for mange år siden, og har bare lagt her og ventet på en slik anledning.

*den glade laks*

torsdag 11. september 2008

bare du

En enkel og grei tittel på en layout. :o)

denne ble laget til Scrappestaffetens oppgave 2, og vi skulle velge et bilde og la oss inspirere av det. Jeg valgte et bilde med fargerike muffinser på. *ler*

Bildet tok jeg ved frokostbordet en morgen, og herlige Emil stilte villig opp som liten sjarmør. Jeg tror jeg falt for bilde fordi det virkelig viser han. Siden jeg ikke fikk sove noe særlig den natten, hadde jeg god tid til å planlegge hvordan jeg ønsket dette skule bli. Da var det egentlig ganske kjekt å klare å lage en side akkurat slik jeg hadde tenkt. Med fargerike ark, bølgepapp, filt, knapper og bling bling.
Bakgrunnsarket er fra Vintage Moon, og jeg har sikret meg 6 eller 8 slike ark. De andre arkene er fra mme. De sorte chipboard-bokstavene er full av glitter, men det kommer dessverre ikke frem her.søndag 7. september 2008

Love of my life!

Vel, ikke akkurat mitt livs store kjærlighet, men min søsters. *ler* Bildet tok jeg i bryllupet deres i sommer, så dette får være en liten "etter-bryllups-gave".

Lagde denne siden til Scrappestafetten på scrapping.no Oppgaven var å lage en layout som skulle ha hjerter som en tydelig del av pynten på siden Og slik ble altså min versjon. Må innrømme at jeg startet med svart bakgrunn, og svart/beige ark. Men det ble litt kjedelig oppdaget jeg, og det spesielt etter å ha prøvd med dette grønne arket her.

*love of my life*


Juhuu! 100 takkekort er i boks!

Da er det vel grunn til å juble?!

To av mine søstre kom fredagen for å lage takkekortene. Men mye av fredagen gikk med til redigering av bilder, sosialt samvær med familien og slikt. Ut på kvelden fikk vi begynt å kutte opp litt ark, og trykke ut hjertene.

Lørdagen ble tempoet litt med hektisk. Bildene skulle være i str 14x14, men måtte fremkalles i 15x15 Altså måtte hver eneste bilde beskjæres etterpå, og det måtte selvsagt mattene og. Pluss teksten på forsiden og matten til teksten.

Siden vi skulle lage så mange, måtte vi og tenke praktisk. Søsteren min ville at samme tema skulle gå igjen gjennom hele bryllupet, og det ble hjertet og svirlen. Så hva var mer naturlig enn at det preget forsiden av kortet? Forsiden ble laget som bordkortet, bare en anelse str. (ang pynten) Bare det å skulle sverte alle hjertene rundt kantene, og alle kortene... Utrolig mye tid som gikk der.

Men slik ble det ferdige resultatet:

*forside**innside*