lørdag 31. januar 2009

"Don´t reinvent the wheel"

Sitter her med januar nummeret av Simple Scrapbooks, og leser en artikkel av Cathy Zielske. Hennes "visdomsord" bare slår mot meg, og jeg suger det til meg.
Jeg merker så godt at jeg stiller så høye krav til meg selv. Jeg skal liksom finne opp noe nytt for hver eneste side jeg lager. Ingen ting skal være likt fra noe jeg har laget før. Og det skal iallefall ikke ligne på noe jeg har sett hos andre. Jeg skal være først og være innovativ. Noe jeg virkelig ikke er, og derfor legger det en skikkelig demper på den kreativiteten jeg ellers har.

Hennes poeng er at når du har laget noe du liker, så bruk det om igjen. Ikke bruk all energien på å finne opp kruttet hver gang, men bruk tiden og kreativiteten din på tekstingen, de ulike typene fotografier og på nye, morsomme produkter.
Så nå skal jeg prøve å leve etter ordene hennes når det gjelder scrappingen. :o)

Så med et sitat fra henne ønsker jeg dere alle en herlig helg!

"We scrapbookers simply put too much pressure on ourselves to be creative."

torsdag 29. januar 2009

"Doffen har daua"

Mitt andre bidrag til Finalen i Scrappekrigen. Oppgaven var å scrappe en side hvor tittelen skulle være fra en kjent reklame.

Jeg valgte denne, og digger den tittelen. Bildet er tatt i august 2006. Emil har fisket en av de første døde gullfiskene ut av akvariet. Det ble mange døde fisker etter hvert, og til slutt gav vi opp hele prosjektet.

På layouten har jeg brukt ark fra Making Memories, bling fra prima og bånd fra diverse produsenter. Pilen er malt med krakeleringsmaling, og så pusset ned.
Ble ikke helt fornøyd, men hadde limt så fort at det ikke lot seg gjøre å endre noe. Synes selv at det ble for stramt oppsett pga båndene... Og at jeg kanskje burde ha valgt en annen løsning med de tagsene. Hører gjerne hva andre mener om akkurat det.

*Doffen har daua*


onsdag 28. januar 2009

Da er scrappekrigen over. Heldigvis!

For nå var jeg begynt å bli litt lei. Selv om det var kjekt å komme så langt som jeg gjorde. Av 110 påmeldte i august/september var vi tilslutt 4 igjen i finalen. Og jeg endte som nummer 4, en plassering jeg er svært godt fornøyd med!

Vi fikk to oppgaver. Oppgave 1 var å scrappe en LO i typiske høstfarger, med hovedvekt på oransje. Men temaet trengte ikke være høst. Jeg fant igjen både ark, bånd og chipboard fra Rusty Pickles, så jeg brukte det som hovedelementer. Bildene tok jeg i dyreparken sommeren 2007.
Mens de fleste smågutter digget Kaptein Sabeltann, var Emil kjemperedd han. Vi kunne ikke lese om kaptein Sabeltann en gang. Historien har jeg skrevet på de to papirrullene. (Med en kopi limt på baksiden av LO-en).

torsdag 22. januar 2009

Fotoshoot med mamma!

En litt annen stil fra meg, men virkelig en stil jeg kunne tenke meg å lage mer av. Arkene er fra Jenni Bowlin, pom-pom fra Gyda og eller litt bling bling fra Prima. Blomsten har jeg byttet til meg, og pynten i midten er fra Kort og Godt (tror jeg det var).
Takk til damene på Sandefjordstreffet for all inspirasjon.

Bilde er tatt av meg en kveld vi tullet litt, og er et godt minne.

mandag 19. januar 2009

Mange minikort til glede og trøst.

Har du sett julenummeret av Ett trykk? Da har du kanskje sett de søte små kortene som Åshild har laget. De er i str 7,5 x 7,5 cm og er laget av rester. En ganske så genial str.

Jeg har brukt helgen til å rydde i mine restepapirer, og med nyinnkjøpt dies til Revolutionen var det bare å sette igang. Inni hvert kort har jeg stemplet noen små tekster (alle fra Stempelglede). Jeg har svertet rundt alle kanter, men ellers prøvd å holde en så rein utforming som mulig.

Nå tror jeg at jeg bare Må abonnere på Ett trykk, for det bladet er utrolig bra. :o)

fredag 16. januar 2009

En liten oppdatering...

Godt Nytt År alle sammen!

Endelig har jeg litt overskudd til å blogge igjen, og jeg har noen nye layouter å vise frem.

*haust*

Denne lagde jeg til nest siste runde i scrappekrigen på scrapping.no Jeg kom heldigvis videre til selve finalen. Arket jeg har brukt er obscure fra Basic Grey. Jeg aner ikke hvorfor jeg skrev haust istedet for høst. Men da jeg oppdaget hva jeg hadde skrevet, hadde bokstavene alt limt seg fast til bildet. Oppgaven var å scrappe en skisse, og layouten skulle ha høst som tema.


*Det beste jeg vet!*

Denne layouten ble laget til en runde av scrappeligaen. Det eneste kriteriet i den oppgaven var å bruke minst tre bånd. Selve bakgrunnskartongen har jeg fått av Kariwi, og jeg aner dessverre ikke hverken hvor eller hva slags kartong det er. Jeg skulle gjerne hatt mer! (Hører du, Kari?)
Rutearket er fra julekolleksjonen til 3dy papirer. Båndene er fra Bazzill (Me like!!) Hekleblomsten har jeg byttet til meg, og de skulle jeg og gjerne hatt mer av. *ler*

Er det ikke ei nydelig snuppe jeg har bilde av?
Jeg har fått en nydelig award.

Denne bloggen invisterer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vilenda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!

Denne har jeg fått fra Kine SoHee, og Sølvi. Tusen takk til dere begge.

Jeg må bare innrømme at det er svært mange blogger jeg kunne tenke meg å gi denne videre til, men jeg aner ikke hvor (eller med hvem) jeg skal begynne. Så før jeg gir den videre til noen, tror jeg at jeg skal ha meg en liten bloggrunde først.