onsdag 29. april 2009

To nye konfirmasjonskort til gutt.

Det er så utrolig kjekt å lage disse konfirmasjonskortene. :o)

Disse to kortene lagde jeg igår. Stempelet er fra Whipper Snapper, og gitarfyren er et delebildet fra nettet. Tekst stempelet er fra Stempelglede. Arkene er fra Basic Grey, serien heter Marrakech. ♥ Definitivt min favorittserie fremdeles.
Det eneste som er nytt her, er at jeg forsøker å bruke andre farger til å sverte kantene med. Her har jeg brukt sort distress ink, og synes det gir et litt mer spennnede utsende til de sorte arkene.

Gleder meg til å starte på elefantarkene, for jeg kjøpte noen aldeles nydelige elefant charms i Tyrkia. Forskjellen på disse charmsene kontra de som florere på forumene for tiden, er at disse er større og tyngre. Og selvsagt (synes jeg) er de mye flottere.
mandag 27. april 2009

Nesten abstinenser jo!

Etter å ha vært på ferie i en uke, hadde jeg rett og slett abstinenser idag. Jeg bare måtte lage et konfirmasjonskort. Men det satt langt inne.

Så jeg utfordret meg selv til å lage et kort med blomster på, og slik ble det. Arket er fra Bohemia, og blomstene fra Prima. Bildet er et delebildet fra nettet. Stempelet er fra Stempelglede. Har stemplet innsiden med swirlstempel fra Fancy Pants.fredag 17. april 2009

Jeg "pakker" et konfirmasjonskort..*ler*

Egentlig er jeg svært opptatt med å pakke til turen vår imorgen, men tror det jeg klarer det?

Nope. Jeg fikk en ide til ett guttekonfirmasjonskort, så da bare måtte jeg prøve å lage det.

Og slik ble det. :o) Ark fra Basic Grey marrakech ♥, stempel fra Stempelglede, metallskruer fra scrapbooking moments og ellers kartong fra Bazzill. Bildet er et delebilde fra nettet, det er ikke et stempel. (selv om jeg gjerne skulle ha ønsket det)

Fotballkort til en konfirmant.Her kan dere se litt hvordan jeg lager innsider. Bruker Bazzill smothie(?) og rester fra mønsterarket.Har brukt limputer for å få ønsket 3D effekt.Siden dette kortet inneholder striper, poster jeg det og som et bidrag til Trykkpressa.

torsdag 16. april 2009

Og da ble det slutt på giraffen. ♥

Men bare i denne omgang. Legger ut det siste baby kortet jeg har laget. Det ble ferdig i kveld (selv om jeg egentlig pakker til Tyrkia turen vår..) hehe

Har lagt på glossy accent på en del av prikkene til giraffen, men det kommer dessverre ikke frem her. Tror jeg må gå over til å fotografere kortene, slik at detaljene kommer bedre frem.Lørdag drar vi til Tyrkia, så blir det stille her -vet dere hvorfor. Ha en flott uke!

onsdag 15. april 2009

To babykort til...med giraffen på.. :o)

To kort til, men så er det slutt. Dvs. jeg jobber med ett til i blått, men etter det blir det nok en pause. det begynner å bli skikkelig tomt i kortkurven min, så jeg trenger å få fylt den opp igjen. :o)
Det brun/grønne kortet ble ikke helt som forventet, ble litt for rotete. Skulle gjerne ha laget et nøytralt kort, men synes det er vanskelig å finne gode ark til det.
Og på det rosa ble sløyfen litt fremtredende, men jeg likte godt kombinasjonen med brunt.Norsk scraptoppen.

Da har jeg og registrert meg på Norsk scraptoppen. Ved å trykke på banneren (til høyre på siden her) er du med på å stemme denne bloggen opp over på listen over de 100 mest besøkte bloggene (på listen deres).
Foreløbig er jeg ikke blant de 100 mest besøkte, så jeg er ikke på listen engang. :o)

Men jeg håper jeg snart kommer dit, og jeg håper at jeg kan få en blogg som er verd å besøke. Jeg lover herved å blogge mer aktivt og legge ut mer av scrappe interesse her. :o)

Ha en flott dag, og du - ikke glem å trykke på banneren da. ;o)

tirsdag 14. april 2009

Kort til nyfødd gutt. ♥

Kortet laget jeg tidligere i vinter, og jeg har blitt sterkt inspirert av MaritO sitt kort.

Jeg har brukt et gammelt Chatterbox ark, stempel fra Eureka og rub-ons fra Melissa Frances. Giraffen er fargelagt med Distress Ink.

Takk for at du titter innom. :o)

mandag 13. april 2009

Kort til nyfødd jente. ♥

Har kost meg i dag med å lage kort, blant annet dette kortet til ei nyfødd jente. ♥

Jeg har helt forelsket meg i dette giraffstempelet (kjøpt hos Papirplaneten i Sogndal). Tekststempelet (Den fyrste song...) er fra Kort & Godt. Arket fikk jeg i blogg candyen fra Ellas, og båndet hadde jeg liggende. :o)
Det hvite frostede båndet kjøpte jeg for lenge siden, og det ble kjøpt på et treff på Kongsberg (tror butikken holder til der).
Rub onsen er fra Ett Trykk.

Ser fargene ble litt feil i skanningen, den malte jenta er ikke så skarp rose i RL.


torsdag 2. april 2009

Slalåm for alle penga!

Den siste uka har det blitt mye slalåmkjøring.

Igår avsluttet vi 1.april med å være på kveldkjøring på Vegårshei. Emil har blitt en skikkelig tøffing i bakken, og klarer fint å kjøre både fort og langt. Svingingen begynner å komme, men foreløbig går det mest i rimelig bred ploging.

Jeg fikk mitt første skikkelig fall i går. Vi måtte teste skogsløypa, og de kjørte galant fra meg. Så jeg skulle være ekstra tøff og kjøre litt fort jeg og. Ikke så lett (eller lurt) når det var bløt snø i solglimtene, men ellers hard snø. Så jeg falt så skiene føk i en retning og jeg er annen. Godt å ha hjelm i slike tilfeller. :o)

Videoen her er av Emil og mannen min, tatt i går.