mandag 29. juni 2009

Labbetuss har kommet!

Da har vi endelig fått hentet vårt nye familiemedlem.

Labbetuss er en Finsk Lapphund på 7 år, og han skal bo hos oss. Emil kan ikke få kost nok med han, og så snill som Labbetuss er - kan han bare kose og børste han hele tiden. ♥

Vi har allerede gått mange turer, minst 2 hver dag. Emil har holdt båndet, og Labbetuss har snust rundt for å gjøre seg kjent.

Sjekk de to skjønningene!fredag 19. juni 2009

Gi dagene farge....

Da har jeg startet sommerferien! *vill jubel!*
Og i den forbindelse lagde jeg dette kortet til en god kollega av meg. Jeg gav henne kortet og tre kjøkkenkluter jeg har strikket. Nyt sommeren og fargene i hverdagen. :o)

Og hva kunne vel passe bedre da enn dette stempelet fra Kreativ Hobby?! Ark fra My Mind´s Eye, og knapper fra Basic Grey. Bien er fra Jane (Say it in Studs fra Prima).
Jeg har tatt utgangspunkt i en skisse, og har laget kortet til Trykkpressa juni utfordring.Klutene er strikket i et bomullsgarn kjøpt på Stoff og Stil.
Pinne nr. 3,5
Legg opp 60 masker, strikk kun rett en pinne, rett og vr. på neste pinne. Og slik strikker du til ønsket lengde.

tirsdag 16. juni 2009

Endelig - en nydelig gutt. ♥

Gratulerer så mye med verdens skjønneste gutt, Malin og Philip! ♥

Min eldste niese har fått sitt første barn, og min søster har endelig (?) blitt bestemor. Jeg gleder meg til jeg får hilse på det lille vidunderet!

Jeg har brukt ark fra Making Memories, stempel fra Penny Black, rubons fra Norsk stempelblad, spellbinders nestabilities og glitterhjerter fra Melissa Frances. Roser fra eBay.Sjekk det nydelige stempelet fra Penny Black. ♥
Motivet er fargelagt med promarkers.

mandag 15. juni 2009

Slik som tiden flyr....

Nå er det faktisk flere uker siden jeg sist oppdaterte her. Men på de siste fire ukene, har vi vært i to konfirmasjoner og ett bryllup, så det har vært rimelig hektisk.
Og med mye som skjer på jobb i tillegg, rekker jeg rett og slett ikke mer. :o)

Nå er det bare fire dager igjen på jobb, og så er det sommerferie. Jeg gleder meg!! Så selv om ferien skal brukes til å beise huset blant annet, kommer det til å bli så godt med ferie nå.

Har ikke fått laget noe særlig med kort heller, for motivasjonen og inspirasjonen er totalt fraværende. Håper jeg snart får et skikkelig kick gjen, for du verden så moro det egentlig er å lage kort. *ler*

I dag har jeg fått laget et kort til min kjære nevø, men dessverre litt på etterskudd... Akkurat slik som ifjor ...

Har brukt ark fra Love Elsie og et bilde jeg fant på nettet. Har "knabbet" detaljen med beltespennen her.