torsdag 13. mai 2010

Jeg kunne ikke dy meg...

Så det ble et siste konfirmasjonskort til gutt. Kort-O-Mania på scrapping.no hadde konfirmasjonskort til gutt som tema forrige uke, og i siste liten bestemte jeg meg for å bli med.
Kortet er egentlig laget over samme "lest" som de andre kortene, men jeg har i tillegg tatt med en merkelapp fra en av Emil sine bukser. Intensjonen var god, men kortet ble ikke heeeelt som jeg hadde tenkt meg. Lappen Til konfirmanten kan jeg ta av, tror dette kortet passer bedre som et bursdagskort.Muntlig eksamen i nyere barne- og ungdomslitteratur er ferdig, og jeg fikk en god karakter. Nå gleder jeg meg til å kunne lage kort og annet med god samvittighet. :)

Etter påske kuttet jeg ut all form før "søtsaker", og begynte et nytt og bedre liv. Mannen min lufter Labbetuss og meg hver ettermiddag, og nå begynner resultatene å vise seg. Jeg er mye mer opplagt og har overskudd til nesten alt. Endelig har jeg overskudd til livet mitt igjen, og det føles godt.

Ha en fortryllende dag. ♥♥♥

mandag 10. mai 2010

Nydelig babyteppe ♥♥♥

Min kjære niese venter en liten, og jeg har kost meg med å strikke dette nydelige teppe til henne. Teppet er strikket på pinner nr.6, og det er kun strikket rett.


Oppskriften er fra Nøstebarn, men jeg har valgt å bruke et annet ullgarn som heter New Zealand Lammeuld. Det garnet bestiller jeg fra Danmark, og prisen er nesten 1/3 av Nøstebarn sin pris. Nøstebarn har nok et bedre utvalg av farger, men foreløbig er jeg veldig godt fornøyd med de fargene jeg har bestilt fra Danmark.
Navnelappen jeg har sydd på, er fra Sabo.
Nøstebarn har gitt ut en bok som heter Strikk med Nøstebarn, den anbefaler jeg på det sterkeste. Hvis du liker stilen til Nøstebarn, vel og merke. :)

Ha en herlig dag. ♥♥♥

søndag 9. mai 2010

Siste runde av liftet konfirmasjonskort.

Her kommer det siste kortet i serien. :) Dette kortet er og en videreføring av det liftet kortet fra Whiff of joy.
Jeg har enda ikke fått vite hvor denne kule karen her kommer fra, så hvis du vet det - rop ut!
Motivet er fargelagt med Distress Ink.

Nå er jeg i siste innspurt før eksamen i Nyere barne- og ungdomslitteratur, men etter det håper jeg å kunne vise fram mange nye kort. ♥♥♥

onsdag 5. mai 2010

Konfirmasjonskort til gutt.. igjen!

Dette kortet ble laget til casakreativ sin kortkonkurranse for april. Kravet var at kortet skulle ha mer enn en brett. Jeg kom på en delt tredje plass, og det er jeg svært godt fornøyd med. :)

Jeg har laget et tilsvarende kort før, men da bare med en brett. Det kortet kan du se her.

Ark er fra prima og tekststempelet er fra Stempelglede. Motivet er fargelagt med Distress Ink. Hvis noen har dette motivstempelet, vil jeg svært gjerne kjøpe det! Igjen har jeg ikke brukt annen pynt enn søm, men akkurat på dette kortet kunne jeg godt tenkt meg noe Jim Holstz pynt - men det hadde jeg ikke. Slike tannhjul tror jeg hadde passet flott.

Tusen takk for besøket. ♥♥♥

mandag 3. mai 2010

Grønt konfirmasjonskort.

Her kommer det første kortet av de grønne konfirmasjonskortene. I år ser det ut til at jeg kun lager kort til gutt. Dette kortet er en videreføring av liften i forrige innlegg.

Jeg er usikker på hvor dette stempelet kommer fra, men hvis noen har et de vil selge billig - er jeg veldig interessert. :)) Jeg har fargelagt motivet med Distress Ink
Tekststempelet er fra Stempelglede. Ark med tekst tror jeg er fra Love Elsie , det sorte bakgrunnsarket er fra pinkpaislee, og det grønne arket er fra en 6 x6 blokk fra Making Memories.

Jeg har ikke brukt noe form for pynt på kortet, bortsett fra to små bling. Jeg synes faktisk det er nok akkurat slik det er, med søm rundt alle deler.


Tekst inni kortet:

Til lykke med dagen og framtiden din!
Håper du bevarer et åpent sinn.
bruk dagene godt - håper du forstår
at du bare kan høste det som du sår.

Teksten er hentet fra nettstedet Konfirmasjonsdagen.