lørdag 29. oktober 2011

Første gang i tube! (LO i lettersize)

Mitt første bidrag til scrappestafetten på scrapping.no   Jeg må bare innrømme at den satt langt inne. Oppgaven var å scrappe etter en skisse, og jeg trodde det skulle være en enkel sak. Men det var det ikke! Jeg føler meg rett og slett rusten på scrappinga, samtidig som jeg har så lyst til å lage noen sider igjen. Mulig det var feil å ble med på stafetten, for da man jo lage noe... Men på den andre siden så kan jo dette være det jeg trenger for å komme i gang igjen.

Slik ble mitt første bidrag. Kom ikke til noen finale, men jeg er fornøyd med egen innsats. Og det er jo viktigst. :-)Har brukt følgende fra Andrine & Marens Landhandleri

Skissen jeg har brukt:fredag 28. oktober 2011

Time out!

Her flyr dagene av sted, og jeg glemmer helt at jeg har en blogg. Har og startet på å sy en bunad, så dagene blir litt travle. I tillegg er jeg med på Scrappestafetten på Scrapping.no, så det er nok å finne på. Tror nesten jeg trenger en "Time out!" selv, jeg.

Kortene er laget til Anma, og jeg har brukt følgende produkter fra Andrine & Marens Landhandleri:

Ark - Nook and pantry
Bokbindertape - Lys blå m/prikker
Mulberry blomster - Sommerbryllup
Dahlia blomster - Turkis, oransje
Mini Dahlia blomster - Brun
Twine - Turkis

Bildet jeg har brukt er hentet fra nettet og er tegnet av  Lisa Aisato.


 

Ønsker deg en herlig og kreativ fredag!

onsdag 19. oktober 2011

Nycomed SmartKidz

For en liten stund siden ble jeg tipset om noe som heter Like'n Share. Det er et nettsted hvor man kan få tilsendt gratis vareprøver. Man registrerer seg med navn og interesser, og så får man tilbud om vareprøver ut fra det.
Det første vi fikk tilbud om, var Nycomed SmartKidz. Om Nycomed SmartKidz skriver de følgende:

Verdensnyheten Nycoplus SmartKidz er et alternativ til tran som er godt for hjernens utvikling og bedrer konsentrasjonsevnen.

Myndighetene anbefaler at alle tar 1 skje (5 ml) tran hver dag. Mange syns dette kan være en daglig utfordring fordi man opplever at tran smaker vondt og at man gulper tran resten av dagen. 2 geleputer Nycoplus SmartKidz tas effektivt opp i kroppen og er likeverdig 1 skje tran. Nycoplus SmartKidz smaker godt og gir ikke refluks (oppgulp).

Nycoplus SmartKidz inneholder Omega-3 som blant annet har gunstig effekt på hjerte, ledd, hud og hjernens utvikling. Vitamin-A som er godt for synet. D-vitamin som bidrar til sterkere benbygning og sterke tenner og E-vitamin som beskytter cellene i kroppen.

Emil (snart 10 år) har nå spist dette i flere uker, og han kommer selv og spør etter de - hvis vi skulle ha glemt de. Han liker både smak og konsistens. Har han hatt kamerater på besøk, har de og fått smake disse. Og alle har likt de.


Nå venter jeg bare på Pro Fresh fra Fisherman's Friends som er det neste vi kan teste.  Synes du dette høres interessant ut, så kan du melde deg inn via denne linken her. Alltid kjekt med noe hyggelig i postkassen. :-)

https://www.likenshare.no/user/register?ref=c769bd3e30a0f36bdbe502477e2aebc6

søndag 16. oktober 2011

Labbetuss har blitt pappa! ♥

Og vi får snart en valp! ♥  Oh, lykke! 

Jeg tror ikke jeg helt vet hva jeg går til, for jeg har aldri hatt valp før. Men jeg (vi) gleder oss stort! Egentlig ville jeg ikke ha valp, så det var derfor vi fikk Labbetuss som en omplasseringshund for over 2 år siden. Men en mer snill hund enn Labbetuss tror jeg ikke vi kunne ha fått. Og når vi fikk forespørsmålet om han ville bli "far", så sa vi ja. Fordi vi ønsket en valp fra han. En valp som med Labbetuss og Honeys gener må bli en perfekt liten herremann. ♥ 
Labbetuss blir 10 år i mars, og vi merker nå at han er en godt voksen hund. Han liker seg best ute i hagen, og når han er inne sover han nesten hele tiden. Så vi er godt vant med en rolig hund. Jeg vet jo at det ikke blir slik med valpen, men det er det vi savner. En med litt mer liv og røre rundt seg, og som man kan ha selskap av på en annen måte enn Labbetuss. Det vil jo bli noen år med to hunder, men det tror vi vil gå bra. Utfordringen blir hvordan frakte med seg to hunder og bagasje trygt i en bil! Men vi reiser stort sett til hytta i helgene, og det vil vi fortsette med i mange år. Kort reisevei for to hunder, og et nydelig turterreng.

Valpen kommer fra Kennel Fjelldronningen:
Vi skal ha en av de mørke hann-hundene. Er kjempespent både på farge og lynne på den vi skal ha. Vi skal inn og møte valpene om tre uker, og det gleder vi oss stort til! :-) 


Fra sommerens tur til Filefjell.

Hytta høsten 2010.

lørdag 15. oktober 2011

"Handle with care."

For en strålende dag vi har hatt på Sørlandet i dag. :-) Det er litt godt å fortsatt kunne tørke klær på snoren ute.  Og det er veldig godt å kunne kose seg inne på scrapperommet. Der har jeg tenkt å tilbringe resten av dagen, men først ville jeg vise dere dette kortet.
Ønsker dere alle en herlig lørdagskveld!

Washi tape fra Andrine & Marens Landhandleri : Monocrome- boder x dot.
Bakgrunnsstempel fra Prima.onsdag 12. oktober 2011

Halloweenkort (DT Andrine & Marens Landhandleri)

Nytt innlegg i bloggen! :-)

Enda noen dager igjen til 31.oktober og Halloween, så du kan fint rekke å glede noen med et Halloweenkort. Dette trappekortet er veldig enkelt å lage, samtidig som det gjør litt ekstra ut av seg.

Halloween kortet er laget for Andrine & Marens Landhandleri. Fra butikken har jeg brukt følgende produkter:
MME ark - Mischievous serien
Utklipp / hjørner  - MME Mischievous
Embellishment / "Button" - Halloween
Mini Dahlia blomster - Oransje, grønn og brun
Tyll og svart blonde


 
 

 Stempelet er fargelagt med Copics.

Ikke glem at det er en skissekonkurranse hos Anma denne måneden. Titt innom og se den lekre premien du kan vinne!


mandag 10. oktober 2011

Corsets & Clockwork

Har dessverre blitt litt dårlig med blogging den siste måneden, men jeg satser på å ta det igjen. :)

Det går litt i Steampunk hos meg for tiden, og det er jo en morsom stilart. Bildet har jeg funnet på nettet.Tallstempelet og metallgearsen er fra Andrine & Marens Landhandleri.   
Nøkkel og det mellomste tannhjulet er fra Dusty Attic. Jeg har først malt dem med sort akrylmaling og så påført metallmaling etterpå. Det samme har jeg gjort med det sorte arket, som og er embosset.Jeg deltar på følgende utfordring med kortet: