torsdag 11. september 2008

bare du

En enkel og grei tittel på en layout. :o)

denne ble laget til Scrappestaffetens oppgave 2, og vi skulle velge et bilde og la oss inspirere av det. Jeg valgte et bilde med fargerike muffinser på. *ler*

Bildet tok jeg ved frokostbordet en morgen, og herlige Emil stilte villig opp som liten sjarmør. Jeg tror jeg falt for bilde fordi det virkelig viser han. Siden jeg ikke fikk sove noe særlig den natten, hadde jeg god tid til å planlegge hvordan jeg ønsket dette skule bli. Da var det egentlig ganske kjekt å klare å lage en side akkurat slik jeg hadde tenkt. Med fargerike ark, bølgepapp, filt, knapper og bling bling.
Bakgrunnsarket er fra Vintage Moon, og jeg har sikret meg 6 eller 8 slike ark. De andre arkene er fra mme. De sorte chipboard-bokstavene er full av glitter, men det kommer dessverre ikke frem her.8 kommentarer:

VyanMica sa...

Jeg elsker denne LOén. Det må være en av mine favoritter gjennom tidene :O) Du er så flink Ina <3 <3 <3 Kunne ønske du kunne scrappe alle bildene mine :D Megaklemm og tusen takk for bøttevis av inspirasjon :D VyanMica

turvid sa...

Du lager så mye fint. Skikkelig gøy å følge med i bloggen din!

Elisabeth sa...

himmalaya så ufattelig bra løsning på oppgaven da....digger alt ved denne LO'en din....

ha ei herlig helg..klem

Vibeke sa...

Flott LO!!! Og det mønsterarket var skikkelig lekkert!!!:)

Beate sa...

Åå, den var kjempeflott!! Digget alt den den. :)

Ha en flott lørdagskveld.

Carrin sa...

Hei hei og tusen takk for kjempehyggelig kommentar i bloggen min!!! Ser slett ikke så verst ut her heller og den muffins LO`en der....du verden for noen deilige farger!!!

~Kjersti~ sa...

Fantastisk!

mariannes scrapperier m.m sa...

Wow, denne er flott