torsdag 20. november 2008

Layouter laget på Kongsbertreffet!

Jeg fikk laget tre layouter på treffet på Kongsberg, og to av de var til utfordringer på Scrapping.no

Denne hadde jeg med i "krigen", og der kom den på en 1.plass Tusen takk til alle som stemmer, det er utrolig motiverende å få slike tilbakemeldinger. :o)

Oppgaven var å scrappe en skisse, men heldigvis er det rom for litt frihet. Det er forøvrig samme skisse som jeg har brukt på layouten "Da nissen ble lei...". Det viser kanskje godt hvor forkjellige layoutene kan ble etter samme skisse.

Arkene jeg har brukt her, kjøpte jeg hos ScrapMe, som hadde butikk på treffet. Jeg husker dessverre ikke navnet på arkene. Jeg har brukt krakeleringsmaling fra Tim Holtz på bokstavene og på pilen. Så nå står krakeleringsmaling og på min MÅ HA! liste.

*KUL*


Denne layouten ble laget til runde nr. av ligaen, og jammen kom jeg ikke på første plass i min gruppe der og. Man har lov til å være litt fornøyd da?

Arket er fra 3ndy sin julekolleksjon 07, og det passet utrolig bra til både oppgaven og til bildet. For oppgaven var å scrappe en side i fargene brun, gul og hvit. :o)

*MAGISK*

6 kommentarer:

Torill sa...

Knallstilige LOer!!! Ikke rart de ble nr.1!!! Stilig!! Sånn maling er jo bare helt kanon!! Vips, så har jo bokstaver og tilbehør helt denrette fargen!!!

Gro sa...

Kjempe fin LO'er begge to.
Så du bare MÅ ha krakeleringsmaling ja. hihi

Sylvi sa...

Så mange flotte ting du laget på treffet da, Ina! ..skulle nok gjerne hatt en plass ved siden av deg :) KLem

Marit sa...

Ikke rart du får gode plasseringer for du lager nydelige ting. :)

Ønsker deg en super dag i novembermørket.

Maya sa...

Lekkert som vanlig :-)) Digger stilen din - enkelt men likevell så utrolig flott. Liker så godt når det er bildene som er i fokus :-)

Anne Lise sa...

Kjempemye fint du lager!