fredag 16. januar 2009

En liten oppdatering...

Godt Nytt År alle sammen!

Endelig har jeg litt overskudd til å blogge igjen, og jeg har noen nye layouter å vise frem.

*haust*

Denne lagde jeg til nest siste runde i scrappekrigen på scrapping.no Jeg kom heldigvis videre til selve finalen. Arket jeg har brukt er obscure fra Basic Grey. Jeg aner ikke hvorfor jeg skrev haust istedet for høst. Men da jeg oppdaget hva jeg hadde skrevet, hadde bokstavene alt limt seg fast til bildet. Oppgaven var å scrappe en skisse, og layouten skulle ha høst som tema.


*Det beste jeg vet!*

Denne layouten ble laget til en runde av scrappeligaen. Det eneste kriteriet i den oppgaven var å bruke minst tre bånd. Selve bakgrunnskartongen har jeg fått av Kariwi, og jeg aner dessverre ikke hverken hvor eller hva slags kartong det er. Jeg skulle gjerne hatt mer! (Hører du, Kari?)
Rutearket er fra julekolleksjonen til 3dy papirer. Båndene er fra Bazzill (Me like!!) Hekleblomsten har jeg byttet til meg, og de skulle jeg og gjerne hatt mer av. *ler*

Er det ikke ei nydelig snuppe jeg har bilde av?
Jeg har fått en nydelig award.

Denne bloggen invisterer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold! Disse bloggene er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser eller selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelsene er kuttet vilenda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig og gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!

Denne har jeg fått fra Kine SoHee, og Sølvi. Tusen takk til dere begge.

Jeg må bare innrømme at det er svært mange blogger jeg kunne tenke meg å gi denne videre til, men jeg aner ikke hvor (eller med hvem) jeg skal begynne. Så før jeg gir den videre til noen, tror jeg at jeg skal ha meg en liten bloggrunde først.

4 kommentarer:

Åshild sa...

Nydelige LO'er, Ina. Liker så godt stilen din :)

Ha en fin helg!

Hanne sa...

Fantastisk flotte LO'er!

Ha en kjempefin helg!
Hanne

tangent sa...

Så nydelige LOer! Likte veldig godt høstLOen. Lekkert bakgrunnsark og nydelig pyntet. Liker stilen din veldig godt!

Sonja sa...

kjempeflotte Layouter du lager! Likte "haust" veldig godt, både papie og oppsett og alt. Kjempeflott!