torsdag 16. april 2009

Og da ble det slutt på giraffen. ♥

Men bare i denne omgang. Legger ut det siste baby kortet jeg har laget. Det ble ferdig i kveld (selv om jeg egentlig pakker til Tyrkia turen vår..) hehe

Har lagt på glossy accent på en del av prikkene til giraffen, men det kommer dessverre ikke frem her. Tror jeg må gå over til å fotografere kortene, slik at detaljene kommer bedre frem.Lørdag drar vi til Tyrkia, så blir det stille her -vet dere hvorfor. Ha en flott uke!

3 kommentarer:

Anne sa...

Helluen. Her er det virkelig lenge siden jeg har vært, og jammen meg har du laget mye nytt siden sist. Du er jo utrolig dyktig scrapper og er ikke mindre god på kort. Det var utrolig herlige og ikke minst flotte kort du har laget.

Jammen meg var det en herlig giraff du har brukt på kortene. Det siste her var jo skikkelig delikat og fint...jammen meg heldige de som får disse flotte kortene. Her er masse inspirjon og hente så takk for at du deler.

Ønsker dere samtidig en riktig god tur til Tyrkia. Skulle gjerne ha hevet meg med i kofferten :-) Kos dere masse og nyt dagene og sol og varme.

Marianne sa...

Måtte bare en tur innom her også og kommentere de lekre giraffkortene dine. Du verden så herlige de er! Det siste her i blått var virkelig nydelig og delikat.
Ønkser dere en flott tur til Tyrkia, kos dere i varmen :)

Og takk for så mange hyggelige kommentarer i bloggen min :)

Marianne

Torill sa...

Nydelig!!!!
Og du - ha en strålende tur til Tyrkia!!!