mandag 11. mai 2009

Første forsøk med promarkers.

Å fargelegge med Letraset promarkers var en uvant opplevelse. Tusjene gav fra seg mye farge, og det tok litt tid før jeg skjønte at fargene gled litt utover. Og at de lyse fargene kunne brukes oppå de mørkere.
Jeg fikk god hjelp ang. fargeleggingen ved å følge enkle tips og råd fra Marianne Skjelstad.

Ansikt: Blush og Pastel pink
Kjole: Amethyst og Lilac
Ellers Cinnamon (hår) og Cool Aqua.

På håret brukte jeg nok flere farger, men der ble jeg så stresset (for det var vanskelig, synes jeg) - så jeg husker ikke helt hva jeg brukte.

Jeg oppdaget og at jeg savner noen fine rosa farger og grønne farger. Så hvis noen har noe tips til meg, hadde det vært kjekt.

Papiret jeg har brukt er fra American Crafts, og heter Elegant Formal.


På treffet i Stokke ble jeg spurt hvordan jeg lagde innsidene av kortene mine. Jeg pynter lite inne kortet, men prøver alltid å få det til å harmonere med utsiden. På dette kortet er det ikke noe tekst, da jeg ikke vet enda om jeg skal bruke det til en spesiell anledning.


Jeg liker å bruke 3D puter, noe som jeg synes gir en flott effekt.

4 kommentarer:

Torill sa...

Så fint! JEg satt akkurat og prøvde meg litt jeg også, faktisk! Ikke like lett nei, men du fikk det jo til så lekkert da!!

Marit sa...

Synes du fikk det til bra jeg :)Grønt er vanskelig med promarkers. På de siste fargeleggingene mine med grønt har jeg brukt grønt i konturene og heller lat på beige/grå inni. Ellers blir det fryktelig grønt :) Du kan se noen kort med grønn promarkers fargelegging i bloggen min..falks at det er grønt jeg har brukt i de siste kortene hehe :) men altså..jeg er ingen promarkers-ekspert..prøver meg fremdeles frem for å finne mitt utrykk med tusjene.

Hannemor sa...

Jeg syns det var et flott første-forsøk med tusjene, Ina - de er absolutt ikke så enkle å bruke som de tilsynelatende virker. :) Altså - de er jo enkle å fargelegge med, men det er det med å få det "rette uttrykket" og dette med kombinasjon av farger og skyggelegging - jeg sliter med det syns jeg, så det må mer øving til. Men jeg er ikke av de tålmodigste her i verden, så jeg skyver det litt foran meg. Har du mange farger? Jeg er usikker på hvilke farger jeg burde ha for å ha de "fineste" kombinasjonene...alle 92 fargene, kanskje? ;)

Moro å titte i bloggen din - veldig, veldig mye fint her siden sist jeg var innom. De barnekortene du hadde lagt ut litt lengre ned på siden her var bare så herlige!

Takk for titten! :)

mo9ca sa...

Syns dette ble innmari fint jeg!!

Har veldig lyst til å prøve disse berømte tusjene, men er redd jeg blir hekta på disse også, som alt annet *lol*
*skal ikke kjøpe Promarkers skal ikke kjøpe Promarkers skal ikke kjøpe Promarkers*