fredag 22. mai 2009

Nytt kort til CPS-Card sketch # 116 og Trykkpressa.

Jeg er egentlig helt syk etter å lage kort, men akkurat idag var det tungt å få laget noe. Og når det endelig var limt, oppdaget jeg hva jeg burde ha gjort annerledes.

Men siden jeg har bestemt meg for å poste til ulike utfordringsblogger, skal jeg poste dette kortet og - uansett hva jeg egentlig mener om det. Dette kortet er laget etter en skisse, CPS 116, hos CPS-Card Sketches.
Jeg har og valgt fargene turkis (en lys en sådan) og lilla, slik at denne kan passe til månedens Trykkpresse og.

Jeg er godt fornøyd med stempelet, fra Funky Kits - og godt fornøyd med fargeleggingen med distress ink. Jeg likte og løsningen med embosset ark (Cuttlebug) bak selve motivet. Og jeg er godt fornøyd med valg av ark, Wisteria fra Basic Grey. Men jeg skulle ha limt panelen litt tettere sammen. :o)

Jeg blir alltid glad for en kommentar, og gjerne litt konstruktiv kritikk og.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Er til stadighet innom og titter hos deg, og synes du har sååå mye fint!!
Dette siste var også veldig flott, men siden du ba om konstruktiv kritikk... JEg er faktisk helt enig med deg - panelene skulle kanskje ha overlappet litt mer... Men likevel - jeg synes det var behagelig å hvile øynene på - både fargemessig og formmessig!!
Benthe

Kari sa...

Helt nydelig kort! Jeg er også slik at jeg finner noe ved kortene mine som burde vært annerledes når de er ferdige, enda jeg bruker masse tid på å flytte elementene hit og dit før jeg limer :-) Og du, jeg skulle gjerne tatt et kurs hos deg i hvordan fargelegge hår - du får det så utrolig fint til!

Anne sa...

Jeg er virkelig imponert over tempoet ditt på kort for tiden. Du tryller jo frem det ene kortet etter det andre. Og i og med at du ligger i bloggen min og jeg ser når du oppdaterer så må jeg jo bare inn og kikke.

Dette kortet var også lekkert. Men når du først har kommentert at panelene skulle vært mer sammen så ser jo jeg også det, men hadde du ikke skrevet det så hadde jeg sikkert ikke sett det :-) Nydelig malt motiv Ina.

Sommerfuglene jeg bruker i alle varianter er fra "kort og Godt. De har utrolig mange fine sommerfugler:-)

Vibeke sa...

Jeg synes det ble skikkelig flott jeg!!! Herlige farger - alt matcher her!!:) Nydelig kort:)

inger synnøve sa...

du er knallflink til å fargelegge stemplene dine.overgangene er bare nydelige:) jeg er faktisk enig med deg om panelene,men hadde du ikke sagt det selv så tror jeg ikke jeg hadde sett det he he he.ellers så syns jeg fargene du har brukt er behagelige,det gjør kortet godt å hvile øynene på:)

Marianne sa...

Nå kommenterete jeg nettopp kortet ditt inne på scrapping og skrøt av hvor flink du er med paneler :D
Lekkert kort og herlig fargelagt. Mulig at panelene skulle ha overlappet mer men jeg synes likevel det var lekkert. Nydelige farger også :)

Ann-Katrin sa...

Så mange flotte kort du lager. Liker den rene stilen din. Var nylig på steffens og så noen av layoutene dine. De er fine på nettet og ennå finere ir. Keep up the good work.

Tone sa...

Jeg synes kortet er kjempe fint jeg da - som alltid:-) gleder meg til neste gang du legger ut noe nytt ;-)
Ps; nå er ENDELIG bloggen min oppdatert (takk for å du fikk "dytta" meg litt ;-)

♥ Kari ♥ sa...

Tusen takk for kjempekoselige kommentarer i bloggen min!
Jeg skal se om ikke jeg kan skrive litt mer om Touch Markerne etterhvert som jeg får testet de ut litt mer!
Dette kortet var bare kjempenydelig! Lekre farger, oppsett og detaljer!
Ha en koselig søndagskveld!
Klem fra Kari

Anne Karin sa...

Wow! Kjempe fint kort!!