onsdag 13. mai 2009

To sjarmerende vennskapskort.

Jeg vet nesten ikke hva annet jeg kan kalle disse to kortene, men sjarmerende føler vel jeg dekker litt. Jeg hadde bestilt disse arkpakkene (4 stk) fra My mind´s Eye, men ble litt overrasket over 2 av dem. De var ikke helt slik jeg hadde forestilt meg. Og da trengte jeg inspirasjon til å klare å bruke de.

Hadde meg en ny tur i bloggen Thinking Inking for inspirasjon, og oppdaget de utrolig søte kortene hun hadde laget. Så selv om mine ikke ble helt lik, er det 100% liftet. Igjen. :o) Men det synes ikke jeg gjør noe. Hver gang jeg lifter et kort, lærer jeg noe nytt . og så viderutvikler jeg meg. Og det er jo OK?

Stemplene jeg har brukt er fra Stempleglede og arkene er fra en My Mind´s Eye, Bloom & Grow. Knappene er fra en samlepakke med knapper, og jeg har ellers brukt dies fra Spellbinders.

Se den store forskjellen når kortene blir fotografert inne.

8 kommentarer:

Anne sa...

Det er en fryd for tiden å gå i bloggen din Ina og få inspirasjon. Så det er jammen meg godt at du er inne i en "kort-stim" Utrolig herlige kort som jeg bare kunne kopiert rett av. Friske fine farger på disse kortene du nå har laget.

Det er jammen meg sant det du sier at når man lifter et kort så gjør man som regel noe nytt og dette lærer vi av og utvikler oss videre. Begynte igår med mine nye BG ark så du skal ikke se bortifra at jeg lager et lilla kort :-)

Marianne sa...

Så koselige vennskapskort du har laget :)
Likte godt fargene på dem begge.

Anne sa...

He he du gleder deg til å se lilla kort ja...det blir vel mer eller mindre likt ditt tenker jeg hehe. Men jeg sliter med dette brede sløyfebåndet.....syns det blir litt for stor og klumpete...men det er nok fordi jeg prøver meg på en ny stil hehe

Ha en nydelig dag i sola....nå skal jeg og Frøya ut og kose oss i hagen. Vindstille og skyfri himmel og god temperatur idag.

Maya sa...

Sallan for noen superlekre kort!!! Har og de arkene og elsker dem - mulig jeg må lifte et kort eller to her :-)

Jane sa...

Nydelige Ina! Som Anne sier, så er det fantastisk å besøke bloggen din og få masse inspirasjon!!!
Takk min venn!

Klem

Jane sa...

Nydelige Ina! Som Anne sier, så er det fantastisk å besøke bloggen din og få masse inspirasjon!!!
Takk min venn!

Klem

Sylvia sa...

Utrolig søte kort, lekker fargebruk.

inger synnøve sa...

så flotte og lekne kort.gøye farger:)