torsdag 16. juli 2009

Kan man ha en bedre venn?

For noen dager siden gikk Emil tur med Labbetuss, og midt ute i skogen dukket det plutselig opp en katt. Labbetuss satt av gårde før noen rakk å reagere, og resultatet ble noen kraftige skrubbsår.

Emil fikk seg en liten støkk, og ble nok litt overrasket over hvor godt en hund i fart kan dra. Og selv om han aldri går alene på tur med hunden, rakk ingen av oss å reagere heller. Men etterpå var de gode venner igjen.

Det er helt utrolig hvor snill den hunden er, den godtar så og si alt Emil finner på. De spiller badminton sammen, de spiller med pokemonkort og Labbetuss godtar lettere utkledning. Selv om Emil har det fryktelig travelt med å besøke venner, kan han ikke gå noen steder før han har vært med på lufteturen med Labbetuss. Labbetuss først, kamerater etterpå.

Ser nesten ut som om Labbetuss smiler, ikke sant?

Nå blir det nok noen stille dager i bloggen min, så jeg benytter anledningen til å ønske dere alle en herlig sommerferie!

1 kommentar:

linn kristine sa...

Stilig skrubbsår, blir noe å vise frem til kompissene det. Sommer og skrubbsår hører liksom sammen *mimrer om riktig gamle dager*
Nydelig Labbetuss. :)