tirsdag 13. oktober 2009

"Gammelt" kommer til heder og verdighet igjen...

Å lage herrekort synes jeg er en utfordring. Både fargevalg, oppsett og pynt skal gjerne være litt maskulint, og det er ikke like lett å finne på noe nytt fra gang til gang.

Hvis noen har en favorittblogg et sted, så hører jeg gjerne om den. Og gjerne en som har mye inspirasjon til herrekortene. :)

Cliff her er en herlig Oldis. Han er fargelagt med Distress Ink, og han har rotet rundt i restepapiret mitt etter noen passende ark. Ark er fra blant annet Melissa Frances. Rub-ons fra Norsk Stempelblad, og "gammel" metallpynt fra Making Memories (?). Tror bradsene og er fra samme leverandør. Det sorte mønsteret nederst ved beina til Cliff er og en rest av rub-ons.
Har og som vanlig brukt Spellbinders dies som er embosset. Det gir så mye mer liv til stempelet.

Jeg har brukt en skisse som utgangspunkt, og den skissen er laget av Connie. Hun lager mange skisser, som du blant annet kan finne i denne bloggen Sketch Maniac.Lyst å slappe av litt og nyte en herlig sang? ♥


4 kommentarer:

HEIMLAGA sa...

Hei Ina, takk for tips om bloggen din i forbindelse med min spellbinder shopping :D Er så mye flott her inne, kunne vert her i timevis ♥ Håper å få fart i kortproduksjonen igjen snart med mine første nestabilities dies. Gleeeder meg til å shoppe :D Ønsker deg en super og kreativ høst! Klem, smil og solskinn fra VyanMica :O)

Kari sa...

Så flott kort! Digger oppsettet, og bruken av arkene her! Og fargene var flotte sammen også.

Marianne sa...

Herlig herrekort!
Jeg er enig med deg at herrekort er en utfordring - men dette ble jo skikkelig stilig.
Flotte ark du har brukt og flott oppsett.

Ha en fortreffelig dag!
Klem
Marianne

Hildegunn sa...

Så herlig kort du har laget!
Supert stempel og flotte farger!

Tusen takk for besøk i bloggen min.
De arkene jeg har brukt på trifoldkortet har jeg kjøpt hos panduro, det er en blokk fra Tilda. Arkene er tykke og dobbeltsidige og ikke så veldig dyre heller ;)

Ha en flott dag!
Klem