fredag 2. oktober 2009

I love you! ♥

Jeg er bare så forelsket i dette stempelet fra Penny Black. ♥

Jeg har fargelagt med promarker, og har brukt fotokartong fra Clas Ohlson. Nå sitter jeg og sikler på alle de nye fargene fra promarker, men må nok begrense meg til under tollgrensen. Har funnet sted hvor de selges for kun 1.5 pund. Så der skal jeg bestille noen av de nyeste fargene, men hvilke er enda uvisst.

Arket jeg har brukt på kortet er fra Prima, og det samme er blomstene. Har dere sett noe så herlig som de blomstene der? Da jeg fant de på Papir i Hjertet var det kjærlighet ved første blikk. Så de ble med hjem. Og enda flere er på vei over Atlanterhavet. :-))Innsiden på kortet er ganske enkel, men jeg har faktisk utfordret meg selv til å bruke blomster der og. ;)

6 kommentarer:

Line sa...

Herlig og nydelig kort i skikkelige glad-farger! :)

Pia sa...

For et nydelig kort! Virkelig lekre farger du har satt sammen!

Monica sa...

Kjempefint kort, Ina! Og nydelig fargelegging altså! De Promarkerne er jammen vanedannende har jeg også funnet ut! tihi! :)

KristinSK sa...

Igjen ett flott kort fra det Ina. Har nettopp kjøpt meg mine første ProMarkers så jeg får prøve meg på litt fargelegging jeg og. Hva heter den fotokartongen fra CO? Må ha noe som er greit å stemple og fargelegge på.
Herlige blomster :-)

Marianne sa...

for et nydelig kort i herlige farger :) :)
Klem
Marianne

Sylvia sa...

Utrolig nydeligt kort, kjempefin fargelegging på motivet og flotte, fargerike blomster som pynt.