onsdag 18. november 2009

Second challenge in November - pink Christmas card.

Jeg har begynt å lure på om jeg skal blogge på engelsk. Det er ikke derfor jeg har skrevet overskriften på engelsk, det er fordi utfordringen hos StampArtic er skrevet slik. :-)
Men kanskje man burde blogge på engelsk, slik at det er lettere å kommunisere med andre på nettet. Noen som har noen tanker rundt dette?
Er det en nødvendighet etterhvert, eller er det "godt nok" med en Google Translate?

Tilbake til StampArtic, og til den andre utfordringen i november. :-)

Second challenge in November - pink Christmas card.

Først må jeg bare få sagt at dette var en herlig utfordring. Jeg hadde nok ikke laget et rosa julekort hvis ikke jeg hadde deltatt her. Og nå sitter jeg faktisk og vurderer å lage flere rosa kort.

Jeg har brukt disse skjønne arkene fra Majas Design, Mina Vänner Rosa-Marina.Stempeltrykket er fra Motivet, Angel girl. Jeg har fargelagt stempelet med promarkere. Glitterstjerne fra Melissa Frances, og jeg har brukt litt Glimmer Mist i fargen Snow Angel på kartong"båndet".♥♥♥

10 kommentarer:

Heidi sa...

Nydelig Ina!!!

Kristin sa...

Så flott kort! :D
Rosa julekort blir virkelig fine, altså! :D

Blogge på engelsk... Tja... Jeg har ikke så mange utenlandske lesere av bloggen min, tror jeg, så jeg holder meg til norsk. :P

Janne sa...

Nydelig kort i en anderledes julefarge ☺ Når det gjelder å blogge på engelsk så er jeg så sær at jeg faktisk hopper over norske blogger som er på engelsk uten at jeg helt vet hvorfor....

Marianne sa...

Så lekkert det ble!. Rosa er liksom ikke helt julefargen i mine øyne men etter å ha sett endel av arkene mine (juleark) samt andre kort også ditt, har jeg funnet ut at det også fint kan brukes!
Lekkert oppsett og nydelig pyntet og fargelagt!.

Vedr. blogging på engelsk så er det sikkert kjekt om man er mye ute og deltar i internasjonale utfordringer, eller har mange fra utlandet som besøker bloggen.
Har selv vurdert det i det siste etter at jeg begynte å lage ting til Webster's InspireME.

Kanskje en blanding, skrevet på både norsk og engelsk?
Vet ikke hvordan denne googletranslateren fungerer om den er bra nok, har aldri testet den.

Ha en flott dag!
Klem
Marianne

Kari sa...

Å, dette kortet var nydelig! Jeg hadde ikke kommet på av meg selv å lage rosa julekort, tror jeg, men nå fikk jeg lyst til å prøve det :-)
Jeg er kanskje sær jeg også, for jeg bryr meg lite om norske blogger skrevet på engelsk. Jeg både snakker, leser og underviser i engelsk, så det har ikke noe med manglende forståelse å gjøre. Synes bare det er mye koseligere med norsk tekst.
Men fortår behovet for å blogge på engelsk hvis man har mange utenlandske lesere.

tangent sa...

Så lekkert rosa julekort! Nydelig fargelagt og veldig effektfullt med all sømmen.

Jorunn sa...

Nyyydelig rosa julekort! Det motivet er jo perfekt for rosa kort! Nydelig design og lekkert fargelagt! Herlgie detaljer!!!!
♥♥♥

Takk for at du deltar!

Klem,
Jorunn

Sylvia sa...

For et skjønt julekort! Søtt med rosa, og virkelig søtt motiv.

Sissen sa...

For et vakkert kort...

Kristin sa...

Utrolig flott kort! Artig å se noe annet enn rødt til jul.