fredag 22. januar 2010

Valgets kval.. Hva skal man blogge om?

Da jeg startet med å blogge var planen å blogge om alt mulig rart, men slik ble det ikke.

Jeg hadde tenkt å blogge om interiør, men jeg må bare innrømme det - jeg er ikke så opptatt av det som jeg kanskje hadde håpet på. Jeg titter i interiørblogger, og jeg drømmer meg vekk i dem. Men de er ikke meg. Selv om jeg faktisk fant favorittbutikken min igår. På Herkules i Skien av alle steder. I dag kan jeg ikke en gang huske hva den het.. Noe med House eller Cottage eller noe slikt. Jeg tror jeg kunne ha kjøpt absolutt alt i butikken der, men blogge om det? Nope. :)
Jeg fant butikken! Home & Cottage heter den.

Jeg fikk ny mobil til jul, en Samsung Pixon 12. Man kan blogge med den, hvis man bare skjønner hvordan... Jeg har ikke skjønt det enda. Men kanskje jeg ikke kan blogg med den på denne siden her? Noen som skjønner dette:
Blogg fra mobilen

Det har blitt umåtelig populært å gi enkel tilgang til forskjellige sosiale nettverk. I Pixon 12 finner du et program som gir tilgang til Facebook, Youtube, Picasa, Flickr, Photobucket, Friendster og Myspace. Imidlertid er bare dette snarveier til internettadresser, slik at du i reliteten bruker nettleseren for å aksessere tjenestene.


Men når det gjelder bloggingen min, blir det stort sett om kort og annet. Problemet er det at jeg ofte synes det blir så stusselig. Og jeg skulle så gjerne ha fylt på med litt mer som kunne ha vært av interesse. Mens jeg funderer litt mer på akkurat det, kan jeg jo legge ut et lite kort til. Laget dette på treffet på Borgeskogen for 1 uke siden. Det var utrolig godt å være på treff igjen, og utrolig nok fikk jeg laget minst 5 (eller var det 7 kort) på en dag. Det tror jeg må være ny rekord!

Årets andre kort er et bryllupskort. Arkene er fra Majas Design, blomster fra Ebay. Båndene og det søte lille hjertet kjøpte jeg hos Hobbyhimmelen. Bildet er funnet på nettet.Tekst;
Kjærligheten måles ikke etter hvor mange ganger vi rører hverandre, men hvor mange ganger vi når hverandre.


6 kommentarer:

malla-me sa...

Fortsett å legge ut kortene dine ihvertfall, de er nydelige.
Ha ei fin helg:-)

Ellemeller sa...

Eg er VELDIG fornøgd med bloggen din slik den er! Synes det er utruleg koseleg kvar gong du legg ut bilete av det du lagar og so får eg lyst til å lage eg òg. Men det er med meg og kort som det er med deg og interiør-blogging... det blir liksom ikkje noko meir med det.

Eg trives veldigveldig godt her inne med deg:)

Kristin sa...

Jeg er enig med Ellemeller over meg her - det er like moro hver gang du legger ut et kort, og det er absolutt ikke stusslig! ;)

Nydelige kort du har laget! :)

Marianne sa...

Dette var utrolig lekkert! Nydelig bilde og nydelige ark!
Lekkert pyntet med roser og bånd.

Når det gjelder blogging så synes jeg det er helt greit at du holder deg til blogging om kort eller scrapping!
Jeg ser jo selv til tider at det kan bli litt perioder mellom hver gang jeg oppdaterer, men hvorfor skulle det være en grunn til å blogge om alt annet da?
Nei da er det jo like greit lage flere blogger da :D

Sannelig var du produktiv på treffet! Hørtes gøy ut.
Jeg skal på treff her i Hamar (Mjøstreff) om noen uker og gleder meg skikkelig.

Ha en flott helg!
Klem fra Marianne

KristinSK sa...

Så flott kort Ina.
Synes bloggen din er flott som den er, og er stadig innom og kikker når du oppdaterer med nye kort.

Pia sa...

Jeg synes du har en flott blogg! Bloggen blir til underveis, tenker nå jeg. Jeg starta vel opprinnelig som en scrappeblogg, så har det gått over til en mammablogg. Skriv om hva du vil, du - være seg interiør, kortlaging, hverdagsliv, bilder. Du skriver bra!
Ha en flott søndag!