søndag 21. mars 2010

Nå skjer det mye spennende!

Ute drypper det fra hvert eneste hustak og snøen krymper utrolig mye hver eneste dag. Det er 9 varmegrader ute, og vaskemaskinen er full av ull-klær som skal pakkes vekk.

Selv om det er vår ute, er jeg ikke ferdig med å strikke deilige, varme sitteunderlag. Nå er det flere som har spurt meg om jeg selger disse, og det gjør jeg. De koster 300,- pr. stk (med mønster) og du kan selv velge farge. De ensfargede koster 250,-Det ser ut til at vi har kjøpt oss en hytte. :)) Vi har tenkt på det i ett par år, men fant ut at nå fikk vi realisere drømmen. Og fungerer ikke hyttelivet for oss, kan man jo bare selge den igjen?

Hytta ligger på Gautefall, og vi bruker ca 1,5 timer opp dit. Det tar oss ca 10 minutter å kjøre til alpinbakken - og det er båtplass i vannet nedenfor. Hytta er ikke ferdig (er bare et skall), så de siste ukene har vært fylt opp at hyttetanker, planlegging, valg og drømmer. Jeg har innredet hytta opp til flere ganger, og ender alltid opp med møbler fra Home & Cottage. Jeg tror ikke det finnes en ting i den butikken jeg ikke kunne tenkt med. Stilen passer utrolig godt til den hyttetypen vi ender opp med. Vi får store vinduer som slipper inn mye lys, og som gjør at en får naturen tett på. Og da tror jeg møblene fra Home & Cottage vil passer suverent.

Med studie og jobb i tillegg blir det nok å gjøre på om dagene. Gleder meg til midten av mai. Da er jeg ferdig med eksamen, og da er hytta så og si ferdig og. Flere bilder følger etter hvert...♥

9 kommentarer:

Tone sa...

Gratulere med hyttekjøp Ina - det blir spennende tider framover da;)
Du rekker kanskje ikke noe treff framover du da eller? Jeg har meldt meg på Grorud for første gang - er spent, men gleder meg:)

Kjempe tøffe sitteunderlag:)

Ha en fortsatt super søndag:)

Klem fra Tone:)

Monica sa...

For noen flotte sitteunderlag du lager :) Og gratulerer så mye med hytte, der blir det nok mye kos fremover, høres veldig perfekt ut og ikke minst Home&Cottage-kult :) Kos deg med planleggingen :) Klem.

Hildegunn sa...

Gratulerer med hytte, det blir spennende å innrede den!
Lekre sitteunderlag du har laget også, jeg har strikket mange ensfargede, og de er utrolig gode og varme å sitte på når det er litt kaldt.

Ønsker deg ei flott uke!
Klem

Janne-Lise sa...

Gratulerer med hyttekjøp!! Dette blir jo spennende å få følge med på :) Herlige sitteunderlag du lager :)

Ps - det ligger noe i bloggen min til deg :)

CILLEPI sa...

Gratulerer med hyttekjøp!

Heidi sa...

Gratulerer med hytte Ina!!! Spennende å planlegge og innrede!!! Gleder meg til å følge med videre :))

Sitteunderlagene er knallkule!!!!!

Kari sa...

Disse er altså bare sååå stilige, og det var jammen ingen upris du har lagt deg på.

Gratulerer igjen med hytta!

Tone sa...

Godt å høre at Emil er bortimot frisk igjen:)

Det ligger en award til deg i bloggen min - fordi du er en utrolig inspirasjonskilde for meg:)

Masse god påske til deg og dine:)

Klem fra Tone:)

KristinSK sa...

Jeg har noe til deg i bloggen min :-)
Ha en fin påske.