fredag 30. april 2010

3 konfirmasjonskort til gutt.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å lage noen guttekonfirmasjonskort, men så spurte en kollega meg om jeg hadde ett kort - og da var det gjort.
Stempelet er fra Whiff of Joy, og det var og der jeg fant "malen" på dette kortet. For kortet er en lift av dette nydelige kortet her.

Det er ikke ofte jeg lifter kort, og det er ikke ofte jeg lager tre like kort. Men denne gangen ble det slik, og det er jeg egentlig fornøyd med. :)) For meg handler det om å komme igang med kortlagingen igjen, og om å bli fornøyd med det jeg lager. Og da kan det å lifte et flott kort være til god hjelp.

Jeg har tatt utgangspunkt i kortet både når jeg malte motivet (med distress Ink), og ved valg av ark/farger. Stempelet er fra Stempelglede. Arkene er fra en slik samleblokk med ark, og på blokka står det Le P`tit Bloc.

I dag får dere se den blå versjonen, snart kommer den grønne versjonen. ♥♥♥Takk for at du fremdeles titter innom bloggen min. ♥♥♥

12 kommentarer:

Elisabeth sa...

oj, så delikate og lekre da.....virkelig god på kort du, og nå håper jeg snart også at dvalen på scrappingen avtar ;o)....kjekt å komme ut av hi'ene etter vinteren ja....
ha ei fin fin helg du og dine...klem

Sissel`s syglede sa...

WOW, disse var kjempefine. utrolig flott kombinasjon av blåfarge du har brukt. Har prøvd meg på å fargelegge stempel, men jeg tror jeg skal holde meg til symaskina jeg gitt...
Ha en fin 1.mai.
Klemz Sissel.

Sissel`s syglede sa...

WOW, disse var kjempefine. utrolig flott kombinasjon av blåfarge du har brukt. Har prøvd meg på å fargelegge stempel, men jeg tror jeg skal holde meg til symaskina jeg gitt...
Ha en fin 1.mai.
Klemz Sissel.

Stinius sa...

så nydelige da! Det tekst-stempelet var veldig fint og passet perfekt på kortene!

tangent sa...

Kjempefine og delikate kort du har laget. Liker veldig godt fargebruken her. Kjempefint og elegant det tekststempelet.

inger synnøve sa...

nydelige kort:) jeg har allerede liftet deg:) tusen takk for all den insp du gir meg:) håper du kommer skikkeligt igang med kortlagingen:)

Merethe sa...

Godt å se at du lager noen kort igjen. disse var kjempelekre. Jeg liker stilen din og håper å se flere kort i nær framtid.
Ha en god helg Ina :)

Ellemeller sa...

Hei Ina! No har eg lest og kikka her inne i ei fin evigheit og kom til april 2009. Du lagar so mykje fint og eg blir so inspirert!
Tusen takk!!

Tess sa...

Så flotte kort!
Jeg synes guttekort er vanskelig, men måtte bare hive meg på det jeg også.
Fortsatt god helg!

Anonym sa...

Lekre kort - flotte farger og stilig stempel.
Og man trenger da ikke finne opp kruttet hver gang ;)

Hildegunn sa...

Knallflotte kort du har laget! Herlig motiv og flott oppsett, koselige farger!
Gleder meg til å se den grønne versjonen!
Ha en fin dag!
Klem

Gro sa...

Du er bare helt rå til og lage kort altså. Rå lekre alle konfirmasjonskorten du har lagt ut her altså. Digga veldig det grønne og sorte.