torsdag 13. mai 2010

Jeg kunne ikke dy meg...

Så det ble et siste konfirmasjonskort til gutt. Kort-O-Mania på scrapping.no hadde konfirmasjonskort til gutt som tema forrige uke, og i siste liten bestemte jeg meg for å bli med.
Kortet er egentlig laget over samme "lest" som de andre kortene, men jeg har i tillegg tatt med en merkelapp fra en av Emil sine bukser. Intensjonen var god, men kortet ble ikke heeeelt som jeg hadde tenkt meg. Lappen Til konfirmanten kan jeg ta av, tror dette kortet passer bedre som et bursdagskort.Muntlig eksamen i nyere barne- og ungdomslitteratur er ferdig, og jeg fikk en god karakter. Nå gleder jeg meg til å kunne lage kort og annet med god samvittighet. :)

Etter påske kuttet jeg ut all form før "søtsaker", og begynte et nytt og bedre liv. Mannen min lufter Labbetuss og meg hver ettermiddag, og nå begynner resultatene å vise seg. Jeg er mye mer opplagt og har overskudd til nesten alt. Endelig har jeg overskudd til livet mitt igjen, og det føles godt.

Ha en fortryllende dag. ♥♥♥

9 kommentarer:

Tonje sa...

Du lager nydelige kort!! Så tøft det ble med merkelappen, flott detalj.

Marit sa...

Jeg synes det ble kult jeg Ina..det gjør seg med noe annet enn alt det sukkersøte til ungdomskort:)

Kari sa...

Knallflott kort Ina. Som jeg skrev i korttråden din på scrapping.no også så hadde jeg deg på det stempeltrykket men feil kort.

Gratulerer med vel overstått eksamen og med så god karakter! Knallbra jobbet! Og gratulerer med vektnedgang og overskudd av energi. Er så deilig når det bobler over av positivt ting slik.

Ha en flott langhelg!
Kari

MereteN sa...

Syntes den merkelappen ga litt prikken over i en jeg:o) Lekkert kort i herlige farger. Stilig med litt anderledes stil på konfirmant kortene.

Inger sa...

Synes det var tøft med merkelappen jeg:)
Synes du er flink som har begynt på studier igjen altså!!! Orker ikke tanken engang jeg....er fryktelig dårlig og lite strukturert altså....flott du fikk bra karakter:)

Color, design and photo sa...

For et kuult og barskt konf.kort!

Marit sa...

Joey er verdens kuleste altså:)

og livsstilsendringer med mindre raske karbohydrater og mer aktivitet gir energikick det..og så deilig det er på denne tiden av året:)

Dot sa...

Var på jagt efter den perfekte sløjfe og havnede hos dig. Hvor er det flotte konfirmationskort du har lavet. Guttekort er ikke lette! Men med 3 i hus som jeg har skal der nogle stykker til.
Har selv "Joye", så jeg kommer tilbage en dag hvor jeg skal inspireres.
kh Dorte

ninabakke sa...

Stilig :D