tirsdag 24. mai 2011

Endomondo, trening og Labbetuss!

Det er kanskje flere her som har litt dilla på smarte apps til iPhonen?

Den siste jeg ble tipset om heter Endomondo. Det er to versjoner av den. En gratis og en som koster 21,- Jeg valgte gratisversjonen. :-)

Men den er helt genial! Nå kan jeg starte programmet når jeg starter løpe/jogge/gå turen, og så holder den rede på antall kilometer, legger inn kart over turen (gps), regner ut gjennomsnitt hastighet og deler og opp turen i intervaller (regnet ut fra hastighet). På nettet kan man så dele dette med andre som man har som venner. Samtidig lager dette programmet statistikk på treningen og lagrer alle løypene jeg har brukt. Stilig, ikke sant?!

Dagens tur i dag gikk til Fransåsen, og for første gang fikk vi vite at det er nøyaktig 6,55 km tur-retur. Vi hadde en snitt-fart på 5,6 km, og brukte 1:09:59 min på turen. Ikke så voldsomt fort, men vi brukte litt tid på fotografering, og for å få igjen pusten på toppen.

Denne fyren lå så fint ved døren da jeg skulle gå, så han bare måtte få bli med i dag. Han har ikke helt skjønt det at jeg helst vil jogge i ett, så han bråstopper for å snuse litt noen ganger. Og det må han få lov til, men ikke hele tiden...

Det har vært en luftig dag i dag, og på toppen av Fransåsen blåste det ganske godt.


Kjekt med luft i pelsen. ♥

2 kommentarer:

T's Creations sa...

Fine bilder og jommen ble pelsen fønet! :o)
Endomondo-app.'en er også tilgjengelig for Androidtlf. og jeg er også kjempefornøyd med den. :)

Kari sa...

Så flink du er som trener så jevnt og trutt Ina, jeg er imponert og inspirert! Selv kan jeg ikke jogge pga dumme ledd og leddbånd så her er det kun spinning/sykling (men her blåser det så mye om dagen at jeg trives best inne) og styrketrening jeg får gjort. Har nettopp kommet igang da. Om du ønsker flere kjekke apps til telefonen har jeg lastet ned 200 sit ups og 200 squats jeg da. Man begynner pent og jobber seg opp mot målet på 200 pr økt. Og da er økten delt opp i 5 deler med pustepauser mellom.

Uansett, ha en super onsdag! Og kos deg med mann, barn, hund og trening.

Klem Kari