tirsdag 31. mai 2011

Litt om hva som opptar meg om dagene. :-)

Vi har hatt et par spennende uker, for vi ble spurt om Labbetuss kunne tenke seg å bli far. Og det kunne han jo! Så han var til øyelysing om fredagen, og der var alt i orden. Nå venter vi bare på løpetiden til Honey, og så får vi se hva som skjer.

Da vi overtok Labbetuss for 2 år siden, begynte vi allerede da å snakke om å evt. få en valp "etter han" en gang i fremtiden (slik ca 2-3 år fram i tid). Og nå har vi altså muligheten. Vi er kjempefornøyd med å ha en hund, og er utrolig godt fornøyd med denne hunderasen og spesielt med akkurat denne fyren. ♥ Men det hadde vært kjekt å fått en valp, og selv ta alt ansvaret med å oppdra den, lære den og følge den gjennom hele hundelivet.
Labbetuss er - for de som ikke vet det - en finsk lapphund, og han bærer det flotte navnet Nordanliden`s Pojvo.
Har tatt noen bilder i dag, men han var ikke så veldig interessert i å bli fotografert.. :)Inne på Casakreativ har vi gående en strikkealong på farger. En farge for hver måned. I mai var fargen grå, og jeg har strikket en grå hals til min niese. Den er strikket i Sandnes alpakka, og er kjempemyk. Men den stikker litt, så jeg får bare forte meg å vaske den før hun får den. Håper det hjelper. Skulle gjerne visst om et garn som ikke stikker i hele tatt.

Et lite bursdagskort har det og blitt tid til i det siste. Har var kriteriet å lage et noe uten å bruke fargene rødt, blått eller hvitt. I tillegg skulle det brukes et stempel. Jeg har brukt et stempel fra Magnolia, og har fargelagt det med distress.

Arkene er fra Rusty Pickle, Cap`n Jack.

Takk for at du titter innom bloggen min. ♥

1 kommentar:

Kaketina sa...

Gratulerer med Labbetuss som postensiell far :D Han er jo så vakker <3

Tenkte du kanksje ville lese litt om dette Ina.. selv om du kanskje vet om det :
http://kaketina.blogspot.com/2011/04/amanda-prosjektet.html