tirsdag 31. mai 2011

Litt om hva som opptar meg om dagene. :-)

Vi har hatt et par spennende uker, for vi ble spurt om Labbetuss kunne tenke seg å bli far. Og det kunne han jo! Så han var til øyelysing om fredagen, og der var alt i orden. Nå venter vi bare på løpetiden til Honey, og så får vi se hva som skjer.

Da vi overtok Labbetuss for 2 år siden, begynte vi allerede da å snakke om å evt. få en valp "etter han" en gang i fremtiden (slik ca 2-3 år fram i tid). Og nå har vi altså muligheten. Vi er kjempefornøyd med å ha en hund, og er utrolig godt fornøyd med denne hunderasen og spesielt med akkurat denne fyren. ♥ Men det hadde vært kjekt å fått en valp, og selv ta alt ansvaret med å oppdra den, lære den og følge den gjennom hele hundelivet.
Labbetuss er - for de som ikke vet det - en finsk lapphund, og han bærer det flotte navnet Nordanliden`s Pojvo.
Har tatt noen bilder i dag, men han var ikke så veldig interessert i å bli fotografert.. :)Inne på Casakreativ har vi gående en strikkealong på farger. En farge for hver måned. I mai var fargen grå, og jeg har strikket en grå hals til min niese. Den er strikket i Sandnes alpakka, og er kjempemyk. Men den stikker litt, så jeg får bare forte meg å vaske den før hun får den. Håper det hjelper. Skulle gjerne visst om et garn som ikke stikker i hele tatt.

Et lite bursdagskort har det og blitt tid til i det siste. Har var kriteriet å lage et noe uten å bruke fargene rødt, blått eller hvitt. I tillegg skulle det brukes et stempel. Jeg har brukt et stempel fra Magnolia, og har fargelagt det med distress.

Arkene er fra Rusty Pickle, Cap`n Jack.

Takk for at du titter innom bloggen min. ♥

3 kommentarer:

Kaketina sa...

Gratulerer med Labbetuss som postensiell far :D Han er jo så vakker <3

Tenkte du kanksje ville lese litt om dette Ina.. selv om du kanskje vet om det :
http://kaketina.blogspot.com/2011/04/amanda-prosjektet.html

Karina N. Landro sa...

Hei :) Jeg har så utrolig lyst på en finsk Lapphund og din er jo bare helt utrolig nydelig! Så jeg lurer egentlig på hvor du har kjøpt han fra?

Inas lune hjørne. sa...

Labbetuss var en omplasseringshund, og jeg mener han hadde et finsk navn. Jeg har dessverre ikke papirene på han lengre. Han døde for to år siden. Han ble brukt i avl hos Fjelldronningen til M-kullet der. Mulig det står noe på deres sider.