søndag 10. juli 2011

The Color Room # 66

Jeg har altså scrappet igjen! :-)  Slik går det når man har lange feriedager og været ikke akkurat innbyr til uteaktiviteter.
The Color Room finner man en flott fargekombinasjon som man skal bruke, og man finner en skisse. Jeg har kanskje tøyd skissen litt langt, men er ikke det et tegn på kreativitet?

Dette bildet tok jeg i går. Vi var på fisketur på innsiden av Flatholmen (der hvor kronprinsparet har hytte), og der fant vi en suveren fiskeplass. Planen var å fiske utaskjærs, men det bølget for mye for meg. Førstemann til å få en så flott fisk, var Emil - og det var utrolig moro! Vi fikk mye torsk, og alle fikk hver sin sværing. Nesten som i "gamle dager".

På denne layouten har jeg kun brukt gamle produkter. Alfa soup(?) bokstaver fra Making Memories, transparent fra Transparent Touches, Chit Chat thickers og ellers rester fra restekassen min.

Takk for at du tittet innom. ♥

4 kommentarer:

Kari sa...

Så herlig fargerik LO du har laget! Den fisken var jo diiiiiiger da, mat for mange det der. Og så kult at Emil fikk den første sværingen! Så kult med ankeret du har med!

Ha en fortsatt god sommer!
Klem Kari

Maria sa...

Hei Ina

Så hyggelig å ''høre'' fra deg også! Følger med deg på Facebook og ser du har en knallfin sommer.
...og så har du allerede scrappet fiske-bildet av den stolte guttungen, utrolig fint! Du er like elegant i scrappingen som i innredningen av hytte og hus, mye lekkert :)

Ha en fortsatt god sommer!

Klem
Maria

Elisabeth sa...

jubidua, kanonherlig fargebruk her da, og for et -wowbilde! takk takk takk for titten....klem

mettepip sa...

Herlig LO Ina av en stolt storfisker! Kjempeflott kontrast med det blå og oransje!
Ønsker deg en fortsatt fin sommer!
klem fra
Mette