onsdag 19. oktober 2011

Nycomed SmartKidz

For en liten stund siden ble jeg tipset om noe som heter Like'n Share. Det er et nettsted hvor man kan få tilsendt gratis vareprøver. Man registrerer seg med navn og interesser, og så får man tilbud om vareprøver ut fra det.
Det første vi fikk tilbud om, var Nycomed SmartKidz. Om Nycomed SmartKidz skriver de følgende:

Verdensnyheten Nycoplus SmartKidz er et alternativ til tran som er godt for hjernens utvikling og bedrer konsentrasjonsevnen.

Myndighetene anbefaler at alle tar 1 skje (5 ml) tran hver dag. Mange syns dette kan være en daglig utfordring fordi man opplever at tran smaker vondt og at man gulper tran resten av dagen. 2 geleputer Nycoplus SmartKidz tas effektivt opp i kroppen og er likeverdig 1 skje tran. Nycoplus SmartKidz smaker godt og gir ikke refluks (oppgulp).

Nycoplus SmartKidz inneholder Omega-3 som blant annet har gunstig effekt på hjerte, ledd, hud og hjernens utvikling. Vitamin-A som er godt for synet. D-vitamin som bidrar til sterkere benbygning og sterke tenner og E-vitamin som beskytter cellene i kroppen.

Emil (snart 10 år) har nå spist dette i flere uker, og han kommer selv og spør etter de - hvis vi skulle ha glemt de. Han liker både smak og konsistens. Har han hatt kamerater på besøk, har de og fått smake disse. Og alle har likt de.


Nå venter jeg bare på Pro Fresh fra Fisherman's Friends som er det neste vi kan teste.  Synes du dette høres interessant ut, så kan du melde deg inn via denne linken her. Alltid kjekt med noe hyggelig i postkassen. :-)

https://www.likenshare.no/user/register?ref=c769bd3e30a0f36bdbe502477e2aebc6

Ingen kommentarer: