søndag 6. november 2011

En nødvendig vask!

Endelig har jeg fått scrappet disse bildene. Bildene ble tatt i 2005 og jeg hadde akkurat fått et Canon speilreflekskamera - og fotograferte alt. Layouten er laget til scrappestafetten på Scrapping. no, og selv om det er kjekt å endelig få scrappet litt igjen, sliter jeg veldig med inspirasjonen. Har nok noe med at det skjer så mye annet rundt meg, så tiden rekker ikke helt til.
Tidligere fortalte jeg at Labbetuss skulle bli far, og for fire uker siden ble det født 4 valper. Den ene skal vi ha, og igår var vi og hilste på den for første gang. En aldeles herlig liten krabat, som kanskje ikke var så veldig liten likevel.. Han var den største i kullet sitt. Og så utrolig tillitsfull og våken av seg. Navnet skal være noe på M, men foreløbig har vi ikke blitt helt enige med oss selv om hva den skal hete.
Er han ikke skjønn?

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

hehe, digger tittelen og bildene jeg, det utgjør jo hele LO'en... tidsklemma kjenner jeg også litt til nå i stafetten, og tar meg i nakken og lurer litt på "hva jeg tenkte med når jeg meldte meg på.."..hihi..men men, det ordner seg nok....gleder meg til å se nese LO fra deg igjen.. :o)

Catrine sa...

Denne så jeg på scrapping.no og tenkte den måtte være din!
Kjempelekkert! Og herlig historie!

Og nydelige lille valpen da! Rett og slett til å spise opp! :)

Sidsel, Honey og Arjas blogg sa...

Skjønningen :):):)

{ Kristina } sa...

Åå, for en skjønnas!! :)

Nydelig layout. :)

Anne sa...

Utrolig flott LO, og guud, for en herlig pelsdott! :D