fredag 28. november 2008

SE hva jeg har fått!!

Er det mulig å være så heldig?! Denne kom i posten til meg idag! Tusen, tusen takk Astrid Elisabeth!

Jeg er rett og slett målløs, og den er enda mer fantastisk flott i RL.

Nyt synet av dagens "lille" i bloggen til ellastorsdag 27. november 2008

Jeg tror at nissen kommer.. (DT Steffens)

Har dere sett så skjønne bollekinn som Emil har på dette bildet? *smelt*

Layouten er laget til Steffens
Mønsterark fra Making Memories
Har brukt denne Fra Tim Holtz for å få rufsete kanter
Alle kanter er svertet med Distress Ink Pad Vintage Photo.
Snøfnugg punch

søndag 23. november 2008

Carly Simon - With A Few Good Friends!

Ikke verdens beste oppløsning på dette fra YouTube, men lukk øynene og lytt!

(for de som liker Nasse Nøff og Ole Brumm)

torsdag 20. november 2008

Layouter laget på Kongsbertreffet!

Jeg fikk laget tre layouter på treffet på Kongsberg, og to av de var til utfordringer på Scrapping.no

Denne hadde jeg med i "krigen", og der kom den på en 1.plass Tusen takk til alle som stemmer, det er utrolig motiverende å få slike tilbakemeldinger. :o)

Oppgaven var å scrappe en skisse, men heldigvis er det rom for litt frihet. Det er forøvrig samme skisse som jeg har brukt på layouten "Da nissen ble lei...". Det viser kanskje godt hvor forkjellige layoutene kan ble etter samme skisse.

Arkene jeg har brukt her, kjøpte jeg hos ScrapMe, som hadde butikk på treffet. Jeg husker dessverre ikke navnet på arkene. Jeg har brukt krakeleringsmaling fra Tim Holtz på bokstavene og på pilen. Så nå står krakeleringsmaling og på min MÅ HA! liste.

*KUL*


Denne layouten ble laget til runde nr. av ligaen, og jammen kom jeg ikke på første plass i min gruppe der og. Man har lov til å være litt fornøyd da?

Arket er fra 3ndy sin julekolleksjon 07, og det passet utrolig bra til både oppgaven og til bildet. For oppgaven var å scrappe en side i fargene brun, gul og hvit. :o)

*MAGISK*

tirsdag 18. november 2008

Kreativ Hobby julekort #11- 13

Jeg var på et fantastisk hyggelig treff på Kongeberg i helgen. Tusen takk til dere som arrangerte det, og enda mer takk til dere jeg delte bord med!

Dessverre fikk jeg med meg mer enn bare scrappesaker hjem, så formen har vært elendig. Jeg er ikke den eneste som ble syk etter helgen, men heldigvis er jeg bedre idag. Så jeg overlever nok!

Jeg fikk laget tre layouter på treffet, og 9 julekort. Tre av julekortene er laget til Kreativ Hobby sin julekort utfordring.

#11


# 12


# 13 Innside


#13 utside

Jeg har fått en Award!

Tusen takk til VyanMica som har gitt med denne awarden. Det er utrolig kjekt å høre at noen liker det jeg gjør, og at jeg kan inspirere andre. Tusen takk igjen!Jeg har så mange bloggere som inspirere meg, men disse bloggene her er noen jeg ofte må innom.

Limogglitter
er en stor inspirasjon på kortsidene. Hun kan så mange teknikker, og jeg prøver å lære mest mulig.
Stempegal er en stor inspirasjon både på kort og scrapping. Å komme til bloggen hennes er nesten som å komme hjem, for der er det så utrolig koselig og hyggelig!
Anita Hagen lager de mest fantastiske kort du kan tenke deg. Og hun kan virkelig fargelegge. Jeg er veldig glad for at hun har blogg, og for at hun deler så mye av sin hobby.

Jeg kan egentlig ramse opp ganske mange som jeg synes fortjener denne awarden, for det er så utrolig mange og flotte blogger der ute. Men jeg nøyer meg med disse tre. :o)

torsdag 13. november 2008

Jeg har en favorittblog!

Og det er Moralia´s Weblog. Hun lager så mye flott, og så mye variert. Jeg henter masse inspirasjon der, og det hender jeg kopierer et kort eller to.. Dette kortet fant jeg i bloggen hennes, og så lagde jeg mitt eget helt likt. Bortsett fra fargene og teksten.

På tide å drømme om sommeren?

Vi er jo så heldige at vi bor på Sørlandet og har en liten båt. Skjærgården rundt her er bare helt fantastisk, og jeg trives så godt med hav, båter og måkeskrik. Vel, kanskje ikke akkurat måkeskrik da...

Det er en øy ut mot havet som heter Varøya, og der kan man leie seg en fin hytte. Mine foreldre eller mine søsken har ofte leid den hytta om sommeren, og vi har hatt mange flotte stunder der. Bildet jeg har brukt på denne layouten er tatt nedenfor hytta. Der er den en grunne hvor ungene trygt kan fiske etter krabber. Løfter man hodet litt, er dette utsikten ut mot havet.onsdag 12. november 2008

Vi pynter pepperkakehuset. (DT Steffens)

Det var vel på tide å scrappe pepperkakehus-bilder fra ifjor, siden årets pepperkakehus allerede ligger nede i skapet. Dog ikke pyntet enda.

Denne siden skal inn til Steffens, så alt jeg har brukt på den - kommer fra butikken der. :o)

Jeg selv synes det "båndet" nede i hvit Bazzill minnet meg skikkelig om melisglasur. Og det juletreet er klippet ut av et ark fra Fancy Pants.
Takk for at du titter. :o)

søndag 9. november 2008

Et julekort til, med glitter og stas.

Ja, kanskje ikke så mye glitter egentlig. Bare litt. :o) Kortet er laget med ark fra Basic Grey og snøfnugg puch. Som jeg har fått helt dilla på.


Kreativ Hobby julekort!

Da har jeg fått laget 5 nye julekort i helgen! Alle er laget med tekststempler fra Kreativ Hobby.
Snøfnuggpunchen er fra Steffens.

Julekort #6


Julekort #7


Julekort #8


Julekort #9


Julekort #10

mandag 3. november 2008

Da nissen ble lei.. (DT Steffens)

Jeg har fått en kjempeflott produktpakke fra Steffens, og der var blant annet disse arkene fra Fancy Pants. Layouten ble laget etter en skisse, og ble brukt på en utfordring på Scrapping.no

Bildeserien ble tatt ifjor da jeg trodde jeg skulle få årets julekortbilde av Emil. *LOL*

søndag 2. november 2008

Kreativ Hobby julekort!

Det God Jul stempelet tror jeg er det flotteste julestempelet jeg vet om. Dette blir mitt #5 julekort i Kreativ Hobby sin julekortutfordring.

Her har jeg brukt mange paneler, og det er litt uvant meg. Og så har jeg fått helt dilla på å bruke Bazzill "dotte ark". Det blir en utrolig flott effekt av det. Arkene er fra Panduro, juletreet fra mMlissa Frances.