lørdag 31. januar 2009

"Don´t reinvent the wheel"

Sitter her med januar nummeret av Simple Scrapbooks, og leser en artikkel av Cathy Zielske. Hennes "visdomsord" bare slår mot meg, og jeg suger det til meg.
Jeg merker så godt at jeg stiller så høye krav til meg selv. Jeg skal liksom finne opp noe nytt for hver eneste side jeg lager. Ingen ting skal være likt fra noe jeg har laget før. Og det skal iallefall ikke ligne på noe jeg har sett hos andre. Jeg skal være først og være innovativ. Noe jeg virkelig ikke er, og derfor legger det en skikkelig demper på den kreativiteten jeg ellers har.

Hennes poeng er at når du har laget noe du liker, så bruk det om igjen. Ikke bruk all energien på å finne opp kruttet hver gang, men bruk tiden og kreativiteten din på tekstingen, de ulike typene fotografier og på nye, morsomme produkter.
Så nå skal jeg prøve å leve etter ordene hennes når det gjelder scrappingen. :o)

Så med et sitat fra henne ønsker jeg dere alle en herlig helg!

"We scrapbookers simply put too much pressure on ourselves to be creative."

5 kommentarer:

Torill sa...

så sant så sant!!!

Anita L sa...

Så sant som det er sagt :)
I dag er jeg faktisk kreativ, og jeg skal ta meg hennes visdomsord, og bare koooose meg ved å lage det jeg liker, og ikke være så opptatt av at det ikke kan være likt noe jeg har laget før :)

Hanna sa...

Hei Ina!!
Har noe i bloggen min til deg!!
Kjempe fin blogg du he Ina!!!

Lene sa...

Heisann! Her var det mye flott å se på. Kommer helt sikkert tilbake hit:)

Hege sa...

Hei
Er enig med Cathy jeg også. Man kan ikke finne opp kruttet hver gang liksom.
Takk for hyggelig besøk i bloggen min. Er jammen ikke sikker på om jeg har vært innom deg før, men her var det koselig. Håper det er greit at jeg legger deg til i lista mi!

Klem