fredag 11. desember 2009

Soap making kit, strikking og julegaver.

Litt stille på kortfronten akkurat nå, men jeg må nesten gjøre litt annet i tiden fram mot jul. :-)

Etter å ha blitt fristet til å prøve såpelaging inne på Casakreativ, kan jeg stolt vise frem dagens produksjon.

Jeg var veldig usikker på hva jeg trengte og hva jeg skulle kjøpe, så jeg endte opp med å kjøpe to ferdige sett. Og det tror jeg var lurt. Da får man med både såpe, lukt (eller farge), såpestempler og former.

Jeg kjøpte to sett, begge fra Panduro. Det ene het Soap making kit Organic, og der følgte det med en nydelig honning duft. Og jeg falt totalt for de herlige såpestemplene som var med i dette kittet. Dessverre var de formene i hardplast, så såpen satt litt fast. Av det settet fikk vi laget 8 slike såper.

Det andre settet jeg kjøpte, het Soap making Shabby Chic soap, og det var rett og slett bare helt lekkert. Formene som var med der, var i silikon - slik at det var lett å få såpen ut av formen. Alt pynt følgte med, slik som charms, hamp og silkepapir. Selve såpen var en nydelig kremsåpe med fresh duftolje til. Og enda flere herlige såpestempler! Lekkert!!
Jeg fikk laget 6 såper av den pakken.

I tillegg kjøpte jeg med en oransje farge og en appelsinduft. Og ett kilo med klar såpemasse. Noen må vi ha gjort feil, for vi fikk litt "klumper" i såpen. Og klarte selvsagt å legge figurene feil vei. Men imorgen skal Emil få lage noen flere såper, og da skal vi klare det enda bedre.
Slik ble hans såper.

Både på Casakreativ og i bloggen til Ruffa kan du lese om hennes kaffesåper. Hun har fått oppskrift og inspirasjon fra Tone F. Og slik sprer det gode budskap seg. :-)
Jeg har rett og slet bare kopiert de. Er litt usikker på hva jeg synes om disse, for selv om jeg er en ihuga kaffedrikker, likte jeg ikke lukten på disse. Men kule ble de!!


Nå trenger jeg bare mer garn til kjøkkenklutene og mer utstyr til å lage enda mer såpe! Dette var GØY! :-))

4 kommentarer:

Kristine sa...

Så lekkert og inspirerende!

Tone sa...

Nå er jeg igang også...jeg hadde nemlig stått å sett på den Shabby Chic pakka tidligere i uka;) så igår kjøpte jeg den, og nå smelter såpa her......spennenden:))

HEIMLAGA sa...

Åååååh! Sånne såper har jeg også drømt om å lage :O))) Så flotte de ble :O) Hvilket garn bruker du på klutene forresten?♥De var kjempefine også♥♥♥

Guro sa...

Nyydelige gaver, det er ingenting som slår hjemmelagede julegaver :-)