lørdag 28. november 2009

Siste kort for The Sweet Stop, SSS32

Litt vemodig at dette er mitt siste kort for The Sweet Stop, for dette har vært veldig kjekt. Jeg kommer til å fortsette å lage kort etter skissene der, for det er gode skisser å ha som utgangspunkt for egne kort. Så har du ikke tittet i bloggen til The Sweet Stop før, så anbefaler jeg en tur dit. :-)

Skisse for neste uke, SSS32


Whiff of Joy har og en utfordring denne uken, Challanges #57 - og hos de ønsker de å se julekort.

Jeg hadde så lyst til å lage et litt annerledes julekort, og valgte da å male stempeltrykket i turkis. Stempelet er fra Whiff of Joy, og har det skjønne navnet Uru and bird. Denne gangen er trykket fargelagt med Distress Ink, og jeg har brukt en snow writer på detaljene. Det turkise arket jeg har brukt, har en metallisk overflate og er fra Pink Paislee, Vintage Moon Collection. En liten arkrest fra Basic Grey, stjerne fra Melissa Frances og blinbling fra Prima, Say it in Chrystals. Tekststempelet mener jeg er fra Unik Hobby.

Dear Santa, define good...Innsiden er ganske enkel, jeg har stemplet med stempel fra Stempelglede (klassisk jul), og embosset med hvit embossing. Det gir en nydelig effekt, og da trengs det ikke mer "pynt".

Takk for besøket.♥♥♥

onsdag 25. november 2009

November utfordring hos Trykkpressa.

Juhu, jeg rakk det. :-)

Fristen går ut ved midnatt, så her gjelder det å poste fort. Novemberutfordringen hos Ett Trykk var å lage et julekort i rødt og hvitt, og med kun tekst på forsiden. Og siden jeg har hatt planen klar i hele dag, måtte jeg bare lage kortet og. Men først skulle jeg studere/lese norsk, så lage middag/være med Emil og så på avslutning med svømmegruppa. Koselig alt sammen, men ekstra kjekt å lage kort.

Jeg har brukt et stempel fra Norsk Stempelblad, og teksten er embosset med hvit embossing. Embossingdies (snøfnugg) fra Cuttlebug og ulike dieser fra Spellbinders. Jeg har funnet flere tips i bloggen til Yvonne, blant annet måten å bruke bånd/dies på. For å få den effekten på snøfnuggene har jeg svertet over arket med Color Box Frost White.

Innsiden er veldig enkel, men jeg har stemplet med stempel fra Stempelglede og embosset med hvit embossing. Dette gav en stilig effekt. Alle kanter er i tillegg svertet med creamy brown.Ha en fortryllende torsdag. ♥♥♥

Hvor ble julekortet av?

Noen som hadde forventet et julekort nå?

Håper dere ikke blir skuffet over at jeg har et Golden Oldies kort på lur. Stempelet er fra Art Impression, og arkene er fra restekassen min. Og tar jeg ikke helt feil, er dette Chatterbox ark. Jeg har i tillegg brukt en Cuttlebug Embossing dies, og har svertet over hele det arket med Color Box Chalk, Creamy Brown.

Stempeltrykket er fargelagt med ProMarker, men jeg har dessverre ikke notert ned hvilke farger jeg har brukt. Håper dere kan tilgi meg det.


Har dere hørt om det nye norske nettstedet Epla? Jeg vet egentlig ikke så mye om det stedet, bortsett fra at man kan selge ting man har laget der. Så jeg har trekt pusten godt, hoppet i det - og registrert meg der med en egen kortbutikk.

Kort på nett.

Foreløbig har jeg ikke fått lagt ut mange kort, men det kommer fler. Og det er mulig jeg bommer helt ang. pris, men det får jeg korrigere etterhvert. Jeg hører gjerne hva dere tenker og mener om det. Både når det gjelder pris, det jeg skriver og bilder som blir lagt ut.

Men nå er det vel på tide å legge seg. Før jeg tar kvelden må jeg bare vise dere dette lekre stempelet her fra Whiff of Joy, Uru and Bird.Det har jeg kost meg med i kveld, og resultatet kommer iløpet av noen få dager.

Take care!


Takk for at du tittet inn. Håper du får en god natt. ♥♥♥

søndag 22. november 2009

Ny utfordringsblogg - Sketchy Colors!

Ny norsk utfordringsblogg!
Det er vel ingen som blir overrasket over å høre at jeg digger utfordringsblogger, og ekstra kjekt er det jo når det kommer nye norske utfordringsblogger.

Sitert fra bloggen:

Vi starter opp med utfordringer den 29. november kl 09.00 - vår tid!
Våre utfordringer blir i hovedsak skisser og farger - derav navnet!
Her kan du boltre deg i kreativitet, og lage hva du enn måtte ønske,
så lenge du følger ukens skisse eller farger :)
Og ikke nok med det, du kan fritt kombinere våre utfordringer med andre utfordringer!


Jeg ønsker dere lykke til, og gleder meg til første utfordring!

Kort # 10 til Kreativ Hobby sin julekort utfordring.

Og med dette kortet her, kort # 10, sier jeg meg ferdig med Kreativ Hobby sin Julekort Utfordring 2009. :-)

Jeg er ikke ferdig med julekortene.
Jeg er ikke ferdig med Kreativ Hobby.

Men de ti kortene til utfordringen er jeg ferdig med. Nå skal jeg bare velge meg ett av de 10 kortene, og sende det til Kreativ Hobby. Så skal jeg sette meg ved postkassen og vente på julegaven fra dem. Er det ikke helt fantastisk at ved å lage 10 julekort (og bruke kun deres stempler), så får man stempler tilbake for ca 300,- ? Jeg gleder meg!

Dette kortet her ble egentlig laget som et kort til The Sweet Stop, SSS31 - men jeg hadde ikke fått med meg at det skulle være søm på kortet.


Av stempler fra Kreativ Hobby har jeg brukt dette:
God Jul, løkke stor
Pepperkakeoppskrift

Alle ark er rester fra fjorårets julepapirer, og jeg mener det er Papirdesign sine ark. Jeg har trykket ut oppskriften med Spellbinders nestabilities Deckled Rectangles LC. God Jul er stemplet på trykk av diesene fra Ribbon Tags Trio.

Ønsker deg en herlig søndag, og håper du har bedre vær enn det vi har her sørpå. ♥

lørdag 21. november 2009

Mitt tredje kort for The Sweet Stop, SSS31!

Endelig lørdag og på tide å presentere mitt tredje kort som gjestedesigner hos The Sweet Stop.

Ukas skisse, SSS31, ser slik ut:

Denne uken skulle det være en ekstra utfordring til skissen, nemlig søm. Jeg har sydd rundt selve kortet, rundt stempelmotivet og rundt teksten.

Kortet er og #9 til Kreativ Hobby sin julekort utfordring.
Stempler fra Kreativ Hobby er nissekor og God Jul (gammel).
Julearkene er fra Inkido


torsdag 19. november 2009

The Story - Brandi Carlile ♥

Jeg er nok litt treg av meg. For nå alle andre oppdaget denne herlige sangen (Grey`s Anatomy) en gang i 2007 så oppdaget jeg den først nå. Og jeg får bare ikke spilt den nok. Så i hele kveld har jeg spilt den om og om igjen. Jeg har kost meg med et glass rødvin, hørt på musikk og laget enda et julekort. Kan man ha det stort bedre?

Snart er det norsk eksamen, så nå blir det litt roligere her i bloggen. Tror jeg. :-))

The Story.

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I’ve been
And how I got to where I am
But these stories don’t mean anything
When you’ve got no one to tell them to
It’s true…I was made for you

I climbed across the mountain tops
Swam all across the ocean blue
I crossed all the lines and I broke all the rules
But baby I broke them all for you
Because even when I was flat broke
You made me feel like a million bucks
You do
I was made for you

You see the smile that’s on my mouth
It’s hiding the words that don’t come out
And all of my friends who think that I’m blessed
They don’t know my head is a mess
No, they don’t know who I really am
And they don’t know what
I’ve been through like you do
And I was made for you…

All of these lines across my face
Tell you the story of who I am
So many stories of where I’ve been
And how I got to where I am
But these stories don’t mean anything
When you’ve got no one to tell them to
It’s true…I was made for youDo you feel lucky? Week 46 Motivet


Føler du deg heldig? :-)

Det gjør jeg, og spesielt sett i forhold til Motivet. Først vant jeg blogg candyen deres, og fikk 8 flotte stempler. Så vant jeg trekningspremien der ang. kommentering, og fikk velge meg 5 stempler.

Nå har de en skisse utfordring, Week 46 challange, og vinneren der får 3 valgfri stempler. Kanskje jeg er heldig nå og? :-) Skissen som skulle brukes, så slik ut - og man må bruke stempler fra dem. Fristen for innsendingen er midnatt idag, så jeg rekker det bare akkurat.

Jeg har laget et rosa og brunt julekort, med et av Motivets nydelige stempler, Feeding the deer. Stempelet er fargelagt med promarkere. Bakgrunnsarket med rosa ruter på, er fra Scrappers Choise. Ark med tekst på, er fra My Mind`s Eye. Snøfnugg fra Bazzill, malt med hvit krakeleringsmaling og tilført mye glitter. Stempelet som jeg har brukt rundt kantene på bakgrunnarket er fra Stempelglede.


Jeg har endret formatet på bloggen min, slik at det skal være mulig å laste opp små bilder - og legge dem på en rad. Dette blir da dagens test. :-)Ser jo at jeg må sørge for at bildene har samme format, men det skal jeg klare å få til.

Takk for at du titter. ♥♥♥

onsdag 18. november 2009

Second challenge in November - pink Christmas card.

Jeg har begynt å lure på om jeg skal blogge på engelsk. Det er ikke derfor jeg har skrevet overskriften på engelsk, det er fordi utfordringen hos StampArtic er skrevet slik. :-)
Men kanskje man burde blogge på engelsk, slik at det er lettere å kommunisere med andre på nettet. Noen som har noen tanker rundt dette?
Er det en nødvendighet etterhvert, eller er det "godt nok" med en Google Translate?

Tilbake til StampArtic, og til den andre utfordringen i november. :-)

Second challenge in November - pink Christmas card.

Først må jeg bare få sagt at dette var en herlig utfordring. Jeg hadde nok ikke laget et rosa julekort hvis ikke jeg hadde deltatt her. Og nå sitter jeg faktisk og vurderer å lage flere rosa kort.

Jeg har brukt disse skjønne arkene fra Majas Design, Mina Vänner Rosa-Marina.Stempeltrykket er fra Motivet, Angel girl. Jeg har fargelagt stempelet med promarkere. Glitterstjerne fra Melissa Frances, og jeg har brukt litt Glimmer Mist i fargen Snow Angel på kartong"båndet".♥♥♥

søndag 15. november 2009

Kreativ Hobby #8, med nissebarn.

Har dere sett dette herlige stempelet fra Kreativ Hobby?

Stempelet heter nissebarn, nissekor - og dere finner det her. Teksstempelet heter rund snøkrystall, hvit og vakker.

I bloggen til Kreativ Hobby finner dere mange tips og utfordringer nå frem mot jul. Har du tid til å lage julekort idag, har de en kortutfordring her. Dette kortet er til den utfordringen, og man må bruke 4 mønsterark + stempler fra Kreativ Hobby. Frist er 15.november.

Jeg har brukt ark fra Basic Grey som lys matte bak, rutete resteark og ellers andre rester fra restekassen.

Stempeltrykket er fargelagt med Distress Ink.

lørdag 14. november 2009

Nytt kort til The Sweet Stop og Kreativ Hobby #7

Dette er mitt andre kort som gjestedesigner hos The Sweet Stop. Forrige uke hadde jeg store mailproblemer, slik at kortet mitt kom ikke frem i tide. Til gjengjeld fikk jeg en helt egen post av Korin med kun mitt kort på. Tusen takk, Korin. :-)

Håper mange vil titte inn på bloggen til The Sweet Stop og delta på skisseutfordringene.

Det passer meg utmerket at jeg kan kombinere kortene til SSS med andre utfordringer. Så jeg har kombinert dette kortet med Kreativ Hobby sin julekort utfordring.

Skissen SSS30, var en fantastisk skisse å jobbe etter. Jeg kommer nok til å lage flere kort med dette oppsettet.


Jeg har bestemt meg for å bruke opp mest mulig av fjorårets juleark, og de arkene jeg har brukt her - er fra Basic Grey sin julekolleksjon ifjor (eller var det året før?).
Stemplene er fra Kreativ Hobby.
Gutt med pakke Stempelet er fargelagt med Distress Ink.
Den lille pyntebradsen (+ flere i andre farger) fikk jeg overraskende i posten. Jeg aner ikke hvem jeg har fått de av, eller hvorfor - men hyggelig var det jo. :-)

Takk for besøket. ♥

torsdag 12. november 2009

Hurra for Emil ♥ og God jul! :-)

Min yngste gutt fyller 8 år idag, og for første gang denne vinteren kom det snø i Risør. Så hva passer bedre enn å poste et julekort med snø som tema? :-)

Noen utfordringsblogger tillater at man kombinerer utfordringen med utfordringer fra andre blogger, og det gjør både Passion for Promarker og Colour Create.

Jeg har tatt utgangspunkt i en skisse jeg fant inne på siden Passion for Promarker.
Week 25 - Sketch

Hos Colour Create har de alltid en fargeutfordring. Denne uka er det Colour Create challenge 31, og fargene er blue, silver and white. Og hvis man ønsket det, kunne man tilføre ekstra glitter og vinter til kortet.

Det herlige trykket er fra Magnolia, og jeg har selvsagt fargelagt det med promarker. Arket er fra fjorårets 3ndypapirers julekolleksjon. Som matte og bak stempeltrykket har jeg brukt en sølvfarget kartong, som jeg tror er fra Bazzill. Snøen er laget med Snow writer, og jeg har hatt på sugar coating glitter oppå den igjen. Det runde tekststempelet er fra Unik Hobby.


Dette med å bruke en snow writer rundt kanten av arket slik, så jeg ei hadde brukt da jeg var på treff i Tønsberg. Så den ideen har jeg bare lånt med meg. :-)

Takk for at du titter. ♥

mandag 9. november 2009

Kort #6 til Kreativ Hobby sin julekort utfordring.

I dag har jeg gjort noe skummelt. Jeg har meldt meg på en liten julemesse, og der skal jeg selge kortene mine. Jeg deltok ifjor og, men følte kanskje at jeg var litt bedre forberedt da enn nå... Men pytt sann, jeg får bare hive meg ut i det. Er bare så mye lettere å vise frem kortene (og bli vurdert) på nett, enn å være personlig til stedet.

Kanskje det blir som ifjor. Jeg shoppet selv på messen for ca 2 ganger mer enn det jeg solgte kort for. :-))

Dagens kort er til Kreativ Hobby sin julekort utfordring.
Jeg har brukt et stempel som heter Engel med stjerne.
Og et tekststempel som heter God Jul (gammel) Begge stemplene er embosset. Arkene er fra Making Memories, Love Notes serien. Båndet er fra Stoff og Stil. Borden er laget med en punch fra Martha Stuward

Kort #6
♥♥♥søndag 8. november 2009

Treff i Tønsberg og StampArtic skisse utfordring.

Jeg har hatt to flotte dager på treff sammen med ca 30 andre damer. Treffet var i Tønsberg, og jeg retter en stor takk til arrangørene. Om lørdagen var det en journalist der fra en lokalavis, og jeg ble avbildet på "sovesalen". (Prøvde å snike meg til en liten ettermiddags lur) Finner jeg en link, skal jeg legge den inn her.
Men det er helt nødvendig med nok søvn for å være kreativ. Og når luftmadrassen min plutselig hadde bestemt seg for å ikke være tett lengre, ble det litt mindre søvn enn jeg hadde tenkt om natten.
Jeg fikk laget rundt en 7-8 kort på treffet, og fikk mange nye ideer fra kreative damer rundt meg. En stor takk til alle de hyggelige og sosiale damene som deltok på treffet.

Som noen kanskje har fått med seg, postet jeg tidligere et kort som var tenkt til StampArtic sin skisse utfordring. Men siden de ikke tillater at kort til deres utfordringer blir brukt sammen med andre utfordringer, valgte jeg å bruke det andre kortet som et av Kreativ Hobby sine julekort. (Jeg deltar på den julekortutfordringen og. :-))

Derfor har jeg laget et nytt kort til StampArtic.

Jeg har brukt juleark fra Majas design, og et stempeltrykk fra Motivet. Trykket er fargelagt med Distress Ink. Tekststempelet er fra Nort Star Stamps.

Jeg har sett på denne Distress tutorial by Aija når jeg har fargelagt trykket.

Takk for at du titter i bloggen min. Hører gjerne hva du synes om den. ♥

lørdag 7. november 2009

The Sweet Stop sketch SSS29

Dette er mitt første kort som gjestedesigner hos The Sweet Stop.

Skissen heter SSS29, og den finner dere i bloggen til The Sweet Stop.

Vi nærmer oss jul med stormskritt, og hva er mer naturlig enn å lage julekort? Stempeltrykket er fra Motivet, og jeg har vært så heldig å vunnet flere stempler fra dem i det siste. De er så utrolig flotte de julestemplene de selger, og dette, Feeding the deer, tror jeg må være et av de flotteste.


Jeg har fargelagt med promarkere (se liste lengre nede over fargene), og arkene er fra 3ndypapirer.no Snøkrystallen bak motivet er trykket ut med en punch. Teksstempelet er fra Kreativ Hobby, rund snøkrystall.

På dette kortet har jeg brukt følgende promarkere: (det står gjerne to fargeforslag, da jeg har malt flere motiver m. ulike kombinasjoner.)

Motiver reinsdyr og jente:

Hud: blush, pastel pink, dusty pink

Reinsdyr: tan, caramel, putty, cinnamon

Jakke: dusky rosa, pale pink, sunkissed pink

Gulrøtter honeycomb, apricot, pastel yellow, (pear green, forest green (marsh green))

Horn satin, sandstone

Kanin powder blue og blender

Bukse powder blue og cornflower, (chinnamon, putty)

Sko warm grey 1,2, 3

Håper du har en kreativ helg! ♥tirsdag 3. november 2009

Litt sent for "trick-or-treat"?

Litt sent å oppdatere bloggen på Halloween, men jeg har bare så lyst til å vise disse kortene - og mesteren bak de. :-)

Emil liker å fargelegge stempeltrykk, og bruke de på bursdagskort. Denne gangen skulle han på fest til et tvillingpar, og da måtte vi lage disse skumle kortene her. Stempeltrykket er fra Whipper Snapper, og Emil har fargelagt de med Distress Ink. Både edderkopp og flaggermus er dies fra QK. Treet er en chipboard av en grein, som er malt svart og så pusset ned.

Oppskriften på trekkspilkortet fant jeg hos Papirgleder. Ideen til fullmånen fant jeg i bloggen til Anita Hagen. Å lage slike kort var utrolig artig, så jeg ser ikke vekk fra at vi lager flere.

Jeg har ikke kunnet vist frem kortet før nå, da vi hadde det med på Casakreativ sin månedskonkurranse for kortlagere. Emil har følgt med på dette i to dager og var så utrolig stolt over at hans kort vant. Han har vært så inspirert over dette, så han har laget en 8-9 kort til iløpet av få dager. Og bare venter på en kortkonkurranse for barn. ♥

Et lite bilderas av kortene, kortskriveren og en ferdig kledd "smådjevel".

♥♥♥

søndag 1. november 2009

Kreativ Hobby og StampArtic skisse.

Kan disse kombineres tro? Jeg har uansett tatt utgangspunkt i en skisse på StampArtic, og har laget dette røde julekortet med stempler fra Kreativ Hobby. :-)

Jeg har nok ikke lest godt nok på StampArtic sine sider, for man kan ikke kombinere utfordringene deres med andre utfordringer. Så dette kortet er ikke noen bidrag til StampArtic sin utfordring, men jeg lar linkene stå - siden jeg fant skissen der.

Julekort #5
Artsy ballblomster
God Jul (gammel)

Ark fra Making Memories, julebånd fra Stoff og Stil, metallhjerte fra Tyrkia og fotohjørner kuttet med QK. Både stempel og tekst er embosset.


♥ Takk for at du titter. ♥

Tadam! Vinneren av blogg Candyen er.....

Det var tilsammen 96 stykker som har lagt igjen en kommentar under blogg candyen jeg hadde. Jeg valgte å bruke random.org når jeg skulle trekke, og den heldige vinner ble nr.73

Jeg har telt og telt, og mener nå jeg har funnet den rette på listen. Nemlig Lise, med dette innlegget her:
Lise sa...

NYYYdeli blogcandy!!Og så nydelige kort du lager! Legger deg til i lista mi jeg;)

Send meg en mail med adressen din, Lise - så kommer det snart en liten pakke til deg. :-)

Kreativ Hobby, The Sweet Stop og Blogg Candy. ♥

Først en liten oppdatering på blogg candyen. Jeg ser først nå at jeg ikke har oppgitt noen tid på denne, og velger derfor å trekke den klokka 20.00 i kveld. Så da er det enda en liten mulighet for å være med.

Idag har jeg laget julekort #4 til Kreativ Hobby sin julekort utfordring. Jeg har tatt utgangspunkt i skisse SSS28 fra The Sweet Stop.
Jeg er utrolig stolt over å kunne fortelle at jeg skal være gjestedesigner hos The Sweet Stop i november. Så neste lørdag får dere se mitt første bidrag som November's Guest Sugar Baby.

Ukas skisse, SSS28, ser slik ut.


Og slik ble mitt bidrag. Jeg har brukt Chatterbox kartong, og juleark fra Inkido. Stemplene er fra Kreativ Hobby, og de er begge embosset med gull.
Artsy ballblomster
Engel med trompet

Kreativ Hobby #4 og SSS28

Takk for at du titter inn til meg. Velkommen tilbake. ♥