fredag 26. februar 2010

Max ut av livet!

Det var tittelen på en layout jeg lagde i november 2007.

Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å gjennomføre det. Istedet føler jeg mer av dagene flyr forbi og jeg henger i med i det hele tatt. Noe av grunnen til det, kan jo være at jeg stort sett har sittet med ene foten opp etter et fall forrige fredag. Nå begynner foten å bli så bra at jeg føler meg litt mer mobil, selv om foten er både gul og blå.. og hoven. Jeg håper jeg blir såpass mye bedre at jeg orker gå noe på ski i vinterferien, som vi startet idag. :)

Istedet for et aktivt liv (iallefall siste uke), har jeg stort sett sittet i ro og strikket, eller lest pensum bøker. Det har blitt lite scrapping, lite kortlaging (les; ingen ting) - så derfor legger jeg inn denne layouten fra 2007 i stedet for.Tusen takk til Merethe for denne hyggelige awarden.

Jeg er ikke flink til å gi slike awarder videre, og det er mest fordi det er så mange jeg har lyst til å gi den til. Alle som er på mine blogglister er verd et besøk, og jeg anbefaler dere alle å ta en titt rundt om i bloggene deres.

Ha en flott helg! ♥♥♥

5 kommentarer:

Catrine sa...

Den layouten har jeg ikke sett før. Utrolig flott! Og jeg liker så godt tekstingen din! Du skriver mye fint og viktig!
God bedring med foten!
Ha en fin-fin helg! :)

Jorunn sa...

Nydelig LO!!!
Huff, det fallet og den foten hørtes ikkje godt ut... Håper du merker bedring dag for dag nå, og at du snart er like sprek som før!

God helg!
Klem,
Jorunn

tangent sa...

Flott LO! Liker veldig godt oppsettet ditt, med alle småbildene på høyre siden og så mye tekst!

Merethe sa...

Må ønske deg god bedring. Kjedelig å måtte sitte stille når man ikke vil. Håper du fått gått litt på ski i vinterferien da.
Ha en fin uke.

Connie sa...

Kjempe flott LO!!! Og så må jeg jo bare si god bedring med foten, og håper at du har fått gått litt ski i vinterferien!!

Klem Connie