søndag 31. januar 2010

Julekort, snø og Labbetuss. ♥

Det er helt utrolig hvor flott vi har det på Sørlandet denne vinteren. Det er jo ikke noe rart man blir inspirert til å lage julekort i januar. :)

Jeg falt totalt for disse stemplene fra Whiff of Joy, og ikke minst for dette motivet her. (Wee and reindeer). Jeg har fargelagt med Distress Ink og lagt på litt glitterlim som en ekstra effekt. Teksten på begge kortene er fra Scrappers Choice. Teksten er limt på en tags fra Spellbinders. I tillegg har jeg brukt et julestempel (tekst) fra Norsk Stempelblad.Vi hadde oss en liten tur gjennom skogen idag, og dette er noen av bildene vi tok. Emil og Labbetuss er like tussete i snøen. :))
Det har snødd jevnt i nesten ett døgn, og det har nok kommet rundt 30-40 cm med nysnø - fin, lett puddersnø. :))♥♥♥

søndag 24. januar 2010

Fargerik varme! ♥

Tusen takk for synspunktene til mitt forrige innlegg. Da fortsetter jeg å blogge akkurat som jeg gjør jeg, og så får de endringene som naturlig kommer - bare komme.

I dag har jeg så lyst til å vise dere noen skikkelig kule sitteunderlag. Ikke det at de er så vanskelige eller veldig spesielle, men fargene er helt utrolig flotte! Og de vises godt igjen i snøen og. Ekstra sikkerhet, kaller jeg det. Og håper man aldri må bruke de på det viset.

Jeg har strikket disse i Fritidsgarn fra Sandnes. Hvis du ønsker å strikke like, så er oppskriften ganske så enkel. Jeg la opp 80 masker, og strikket rettstrikk fram og tilbake til jeg hadde strikket opp 4 nøster. I min maskin ble det best resultat hvis jeg tovet på et vanlig 40 graders program, uten noe annet i vaskemaskinen. Det grønne underlaget ble tovet på halvt program, og da måtte det toves 2 ganger. (Og enda er det ikke like mye tovet som de to andre.)

Sjekk disse herlige fargene:


Jeg har merket våre med navn, syntes det ble litt ekstra stilig. Navnelappene er vevde navnebånd, kjøpt hos Sabo.

Har fått laget et nytt kort til en gutt som akkurat har blitt tenåring. Planen var at det skulle være like fargerikt som sitteunderlagene, men slik ble det ikke... Guttekort er en utfordring, så har du noen flotte kort å vise fram - send meg gjerne en link.

Resteark fra cherry arte og Basic Grey (tror jeg). Pilen er fra Maya Road, malt med Distress crackle paint. Tallet 13 er Thickers, Rootbeer Float.Nå skal jeg bare skive på kortet og få sendt det. Gutten hadde bursdag for 14 dager siden, så det er på tide tanta får gjort noe med det... :)

♥♥♥

fredag 22. januar 2010

Valgets kval.. Hva skal man blogge om?

Da jeg startet med å blogge var planen å blogge om alt mulig rart, men slik ble det ikke.

Jeg hadde tenkt å blogge om interiør, men jeg må bare innrømme det - jeg er ikke så opptatt av det som jeg kanskje hadde håpet på. Jeg titter i interiørblogger, og jeg drømmer meg vekk i dem. Men de er ikke meg. Selv om jeg faktisk fant favorittbutikken min igår. På Herkules i Skien av alle steder. I dag kan jeg ikke en gang huske hva den het.. Noe med House eller Cottage eller noe slikt. Jeg tror jeg kunne ha kjøpt absolutt alt i butikken der, men blogge om det? Nope. :)
Jeg fant butikken! Home & Cottage heter den.

Jeg fikk ny mobil til jul, en Samsung Pixon 12. Man kan blogge med den, hvis man bare skjønner hvordan... Jeg har ikke skjønt det enda. Men kanskje jeg ikke kan blogg med den på denne siden her? Noen som skjønner dette:
Blogg fra mobilen

Det har blitt umåtelig populært å gi enkel tilgang til forskjellige sosiale nettverk. I Pixon 12 finner du et program som gir tilgang til Facebook, Youtube, Picasa, Flickr, Photobucket, Friendster og Myspace. Imidlertid er bare dette snarveier til internettadresser, slik at du i reliteten bruker nettleseren for å aksessere tjenestene.


Men når det gjelder bloggingen min, blir det stort sett om kort og annet. Problemet er det at jeg ofte synes det blir så stusselig. Og jeg skulle så gjerne ha fylt på med litt mer som kunne ha vært av interesse. Mens jeg funderer litt mer på akkurat det, kan jeg jo legge ut et lite kort til. Laget dette på treffet på Borgeskogen for 1 uke siden. Det var utrolig godt å være på treff igjen, og utrolig nok fikk jeg laget minst 5 (eller var det 7 kort) på en dag. Det tror jeg må være ny rekord!

Årets andre kort er et bryllupskort. Arkene er fra Majas Design, blomster fra Ebay. Båndene og det søte lille hjertet kjøpte jeg hos Hobbyhimmelen. Bildet er funnet på nettet.Tekst;
Kjærligheten måles ikke etter hvor mange ganger vi rører hverandre, men hvor mange ganger vi når hverandre.


søndag 17. januar 2010

Årets kortsesong er herved åpnet!

Og første kort ut er et vennskapskort med sommerfugler på. Ideen til kortet fant jeg i Ett trykk nr.6/2008, og det var pga. dette veggbildet laget av Åshild Ruud. (Trykk på navnet hennes, så kommer du på rett sted i bloggen hennes)

Jeg har brukt rester av ark fra Majas design, og selve sommerfuglen er stanset ut med en Marvy Uchida lilla punch. Jeg har hatt litt glitterlim på følehornene, og limt alle sommerfuglene på med 3D pute.

Arkene på innsiden er stanset ut med en Spellbinders Nestabilities.Gode venner er engler som løfter oss opp igjen når våre vinger har glemt hvordan det er å flytirsdag 12. januar 2010

Tusen takk til alle som har husket meg. ♥

Tusen takk til alle dere skjønne damer som har husket meg med awarder og hilsener. Det har gjort veldig godt å titte inn i bloggen og lese det.

Nå er jeg endelig tilbake i bloggverden, snart kommer det nye kort og andre kreasjoner her. :) Men dette innlegget skal kun handle om diverse awarder jeg har fått fra dere. Tusen takk alle sammen. ♥♥♥

Jeg har ikke overskudd akkurat nå til å velge nye bloggere som skal få disse awardene, så jeg anbefaler dere som titter innom til å titte i bloggene til de som har gitt de til meg. Så flotte og kreative damer fortjener alle et ekstra besøk i bloggen sin.

Fra Kari, Lisa Marlene, Turids Papirpuslerier , Inger Synnøve og Stinius.Fra Francielle har jeg fått denne awarden. En ekstra takk til deg for de gode ordene dine.