tirsdag 21. oktober 2008

Litt nytt. Et vennskapskort og en LO.

Skjer ikke så mye om dagene, men jeg får da scrappet noe. Og laget noen kort. Dette kortet ble laget til Kort-O-Mania #3 på scrapping.no Temaet var høst. Det var kun lov til å velge en farge, men med variasjoner av valgte farge. Jeg valgte brun. Ser for meg lune høstkvelder, med fyr på peisen og nytrekt kaffe. Hmmmmm.

#3Tror ikke jeg har vist frem kortet jeg lagde for runde #2. Temaet da var et maskulint kort, og slik ble mitt bidrag.

#2Det siste er en layout som ble laget til en utfordring. Det skulle være med minst 1/3 tekst og noe blått. Slik ble min versjon. Jeg digger dette bildet av Emil og to av hans fettere. Gleder meg til nyttårsaften, for da skal vi alle feire her hos oss.

Fotballstempelet er malt av Emil.

30.03.08

6 kommentarer:

Pernille sa...

Åh, det kaffekortet var skikkelig lekkert! Og LOen var "ren" og fin. Likte den godt! Emil må väre en klöpper på å male stempeltrykk. Tror ikke jeg skulle fått det til så bra som han klarer det...

Elisabeth sa...

wow, du verden, uvant å se så mye tekst fra din side, men likte så absolutt løsningen din her, og for noen farger du har tatt i bruk, me like alot... Synes det er så sjarmerende at du har med stempeltrykk som han selv har malt, et utrolig flott minne for tiden som kommer.....og ja, bildet er jo bare kanonsprekt....

Du, jeg håper du og dine får en herlig onsdag i dag, klem fra meg..

Vibeke sa...

Herlige kort du har lagd her!!! Stilig!!:)

Anne Bente sa...

Hejsa Ina
wawwww så flotte ting du laver, de kort og den lo er jo bare herlig da-

ninabakke sa...

Kjempe fint kort og nydelig LO :)

Anne sa...

Utrolig flotte kort du har laget Ina. Og den lo'en var jo bare så stilig med knallfarger og bilde.

Har lagt deg til i min blogg slik at jeg kan komme oftere innom hos deg. Du lager jo så utrolig mye fint og er til stor inspirasjon.

Ønsker deg en videre fin søndag.