fredag 6. mai 2011

Et herlig kort i blått!

Dette blå kortet ble jeg så fornøyd med. ♥ Og jeg synes det er helt ok å si det og. :) Kortet ble laget til Casasketchy på Casakreativ, og jeg har tatt utgangspunkt i en skisse laget av Camilla. Casasketchy er en skissekonkurranse, som går over en måned.

Jeg synes det er vanskelig å finne ut hvilken stil jeg vil lage kort i, så foreløbig blir det mye variert. Iallefall tror jeg selv at det er varierende stilarter jeg bruker.

På dette kortet har jeg brukt et bilde jeg fant på nettet. Antar de fleste kjenner igjen klovnen til Marianne Aulie. Jeg synes de er fantastisk herlige, og skulle gjerne vært eier av ett bilde eller to..

Jeg har brukt to forskjellige papirtaper, kjøpt hos Andrine og Marens landhandleri. I begynnelsen syntes jeg disse papirtapene var noe merkelige greier, men de er utrolig funksjonelle i bruk. Nå har jeg vel rundt 20 ulike taper, men kunne godt tenkt meg flere. Fuglen på en grein er en lang dies fra QK. Blant blomstene har jeg brukt en bit av en fjærboa, kjøpt hos Panduro.

Arkene er uten unntak hentet i restekassen min. Ser at det er et gammelt ark fra Chatterbox der. Chatterbox var desidert min store favoritt før i tiden, men nå er det ikke ofte man hører om det merket lengre. Aner faktisk ikke om det eksisterer en gang.
Både blonden og fløyelsbåndet har jeg kjøpt i Tyrkia.

♥ Tusen takk for at du titter innom bloggen min! ♥

5 kommentarer:

Marianne/skorpionen sa...

Dette kortet var bare så utrolig lekkert og herlig!!! og fikk min stemme hele tiden.
Elsket blåfargene og ikke minst bildet du har brukt!!
Gratulerer!

Catrine sa...

Wow! Utrolig lekkert kort!
Fantastisk farger og utrolig flott det bildet av klovnen!

Merethe sa...

Så lekkert Ina, morsomt med litt orginale motiver.

Klem fra Merethe.

mettepip sa...

Utrolig lekkert kort Ina! Så vakker blåfarge og et morsomt bilde! Fint at du får bruk for tapen også da;) Ble jo noen ruller på meg også (hi-hi)
Ønsker deg en flott uke!
klem fra
Mette

Scrappegal sørlending sa...

KULT kort! :) Kult og vakkert på en gang!
Og stilig med lyseblå dymo!! *ønske seg!!*