søndag 18. september 2011

All that is possible - Steampunk

Håper dere alle har hatt en fin helg. :-)

Vi er så heldig å ha en hytte på "fjellet", og der har vi kost oss hele helgen. Utrolig godt for både store og små. Lørdagen var det såpass opplett at vi kunne gå oss en lang tur. Hytta ligger nede ved det vannet man så vidt kan skimte i bakgrunnen. Labbetuss har fått gått i langline, og det var nytt for både han og oss. Men han ruslet så fint ved siden av oss, og holdt seg i nærheten hele tiden. I desember får vi en hund til. Labbetuss blir snart far, og vi skal ha en valp fra det kullet. Det gleder vi oss veldig mye til, selv om det nok blir mye jobb i begynnelsen.

Det var egentlig Steampunk dette innlegget skulle handle om. Andrine & Marens Landhandleri utfordret oss i DT til å lage noe innen stilen Steampunk. Jeg har jo bare laget et tappert forsøk fra før, så dette ble en utrolig kjekk utfordring.  Jeg har latt meg fascinere og inspirere av dette klippet her på You Tube: 

 Faren ved å se slike videoer er jo at man plutselig bare må ha så mye ulikt. Så jeg endte opp med å kjøpe gears dies fra Tim Holtz, gull og kobber maling og Cutlebugg embossing folder.

 Utfordringen fra Andrine & Marens var å la seg inspirere av denne sangen fra Sugarland, og den sangen er bare helt rå. Jeg har hørt på sangen, sunget med og storkost meg med de ulike produktene og med å lage kortene.

Jeg har brukt embossing folderen på begge kortene, og har så malt papiret med sort akrylmaling først. Etter på har jeg gått over det embossede arket  med gull- og kobber-maling. Metallblomstene fra Andrine & Marens har og fått på seg litt gullmaling. Stemplene som jeg har brukt,  er fra Tim Holtz.

Fra Landhandleriet har jeg brukt følgende:
Papir - Meadowlark
Mini Metallic roser - Turkis, brun og rosa
Sprocket gears
Metall roser - antikk kobber

10 kommentarer:

Marit sa...

Wow...dette ble rålekkert Ina. Digger det:)

Kari sa...

Utrolig stilige kort Ina! Synes absolutt du skal leke mer med Steampunk!

Klem Kari

Marianne/skorpionen sa...

Så fantastisk kule disse er!!! Du har virkelig draget på Steampunk altså!

Stine sa...

Steampunk-kortene dine ble bare knallstilige!!

Elisabeth sa...

dette fikser du såååå bra!! kanonbra!

Scrappegal sørlending sa...

Oh my gosh, så STIILIG!!!!! :D Dette mestrer du jo med glans! :) Hvor var det du handla alt stæsjet dubare måtte ha??? ;) Kanskje man må ta seg en kikk... :)

Scrappegal sørlending sa...

Forresten! Takk for at du delte YouTube Linken! Den var kanonkul!!! maange gøye teknikker der ja!

Ragnhild sa...

Dette korte var kjempe flott å tøfft! :)Kul stil dette!
Ha en super fin dag!
Klem fra Ragnhild! :)

Hønerandi sa...

Skikkelig stiligt Steampunk du har laget.

Silje sa...

Helt herlige Steampunk kort - rett og slett! Denne stilen fikser du med glans, Ina! : ) Og takk for sist forresten!